Zoekmachine marketing

Wanneer potentiële klanten zoeken naar jouw soort product of dienst, doen ze dat over het algemeen in de zoekmachine van Google. Door middel van zoekmachine marketing zorgen wij dat ze daadwerkelijk op jouw website terecht komen. Zowel betaald door middel van Google Adwords, als organisch met Search Engine Optimization (SEO).

zoekmachinemarketingicoon

Zoekmachine adverteren

Direct en structureel bovenaan in Google. Een groot voordeel van zoekmachine adverteren met Google Adwords is dat het tot in de puntjes te sturen, te optimaliseren en te analyseren is. Tree Online is een Certified Partner van Google; wij halen gegarandeerd optimale resultaten met jouw Adwords campagne.

Meer over Zoekmachine Adverteren

SEO optimalisatie

Door middel van Search Engine Optimization hebben wij al vele klanten topposities bezorgd in het gratis gedeelte van de Google zoekmachine. Door de website te optimaliseren en te werken aan autoriteit laten we de website geleidelijk stijgen op uiteenlopende voor jou relevante zoekwoorden. Dit zorgt voor structureel meer websitebezoekers.

Meer over SEO optimalisatie
seo optimalisatie icoon

Wat zeggen onze klanten?

avatarmalegrijs
Bart Veen – Cargill Provimi

Tree Online heeft ons geholpen met het uitdenken en promoten van een nieuw online verkoopkanaal. Het is een jonge en gedreven organisatie met echte experts in hun vakgebied. Communicatie is prettig, persoonlijk en betrokken.

avatarmalegrijs
Jos Tobben – Kastenreus

Tree Online verzorgt voor ons o.a. SEO, SEA, website optimalisatie & Analytics. Ze zijn voor ons bedrijf een belangrijke schakel en leveren meetbare resultaten in zowel bezoekersaantallen als in conversie. Rendement is wat telt en daar slagen we in dankzij de samenwerking met Tree Online.

zwart wit logo groei&bloei
zwart wit logo garagepark
zwart wit logo logo rucanor
zwart wit logo niow
zwart wit logo erkende verhuizers
allecases knop

Jouw website hoger in Google?

“Zo snel al resultaat?” “Ik merk echt dat ik veel meer offerteaanvragen via de website krijg”. Dat zijn het soort opmerkingen waar wij het voor doen. Voor uiteenlopende bedrijven in verschillende branches hebben wij de afgelopen jaren topresultaten weten te behalen. Graag werken we ook aan jouw Google posities!

Paul Schout – Eigenaar

Tree Online
Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309