SEO optimalisatie

Topposities in het gratis gedeelte van Google

Search Engine Optimization. Jouw site bovenaan in Google. Het levert prachtige resultaten op. Meer zichtbaarheid, meer bezoekers, meer resultaat.

We doen het al jaren, een vakgebied wat steeds veranderd waardoor ook wij ons steeds opnieuw uit moeten vinden. Met succes gelukkig! Graag helpen we ook jou aan die felbegeerde topposities.

  • Bovenaan in Google

  • Website optimalisatie & linkbuilding

  • Ervaren SEO specialisten

Effectieve SEO strategie

Afgestemd op jouw website, doelgroep, concurrentie en wensen

Technische website optimalisatie

In de eerste plaats is het cruciaal is dat jouw website technisch goed indexeerbaar is voor zoekmachines. Wij analyseren dit en bepalen op welke punten verbetering nodig is. Dat kan gaan om punten als de laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, de url-structuur en microdata.

De juiste keywords, de juiste teksten

Met onze tools kunnen we precies zien welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt en hoe vaak ze dat doen. Samen kiezen we welke termen we ons op richten.

Deze verwerken we optimaal in de website, onder andere in de zogenaamde meta tags. Onze SEO tekstschrijver schrijft pakkende webteksten. Voor de bots van Google, maar natuurlijk ook voor jouw daadwerkelijke bezoekers.

Autoriteit & Linkbuilding

Wanneer Google je indexeert op bepaalde keywords, moeten we natuurlijk bewijzen dat jij relevanter bent dan de concurrent. Google bepaalt dit op basis van de kwaliteit van van je website en content, social media activiteit, maar nog steeds voornamelijk door het feit dat een website veel verwijzingen (backlinks) krijgt vanaf andere websites.

Wij gaan hieraan werken door middel van linkbuilding, We doen dit met geleidelijke en handmatige plaatsingen op relevante sites.

Aantoonbare resultaten en tevreden klanten

Geen marketingpraat en vergadercultuur maar hard werken en leveren, iedere dag weer.

We ervaren Tree Online als een verlengstuk van ons bedrijf. We kunnen ze altijd even bellen om zaken te bespreken en zijn hierdoor voor ons heel laagdrempelig in hun contactname, wat wij als heel prettig ervaren. Verder is het een partij die graag met je meedenkt en kansen ziet. We zijn begonnen met een website van 150 bezoekers naar een website naar bijna 4000 bezoekers per maand en steeds verder groeiende. Dit hebben we in 1 jaar voor elkaar weten te halen.

Innerlijke Kracht

In korte tijd hebben we met hulp van Tree Online onze bezoekersaantallen op Groei.nl flink weten te verhogen.

Ze werken snel, efficiënt, maken alles goed meetbaar. Korte lijnen en een fijne samenwerking!

Groei & Bloei

Jouw website hoger in Google?

“Zo snel al resultaat?” “Ik merk echt dat ik veel meer offerteaanvragen via de website krijg”.

Dat zijn het soort opmerkingen waar wij het voor doen. Voor uiteenlopende bedrijven in verschillende branches hebben wij de afgelopen jaren topresultaten weten te behalen. Graag werken we ook aan jouw Google posities!

  • Topposities in Google op relevante zoektermen

  • Rapportages op basis van keiharde data

  • Google Certified partner

  • 10 jaar+ ervaring met SEO optimalisatie

  • Betrokken en persoonlijk

Liever adverteren in Google?

Wij doen ook aan:

Google Ads
Direct hoog in Google

Google Shopping
Meer verkoop uit jouw webwinkel

Adverteren in China
Voet aan de grond in een megamarkt