Video marketing

Jouw bedrijf in de spotlights

Met video marketing brengen we jouw bedrijf onder de aandacht van een groot en gericht publiek. Het is een medium waarmee we meer beleving mee kunnen geven dan bij de traditionele online marketingkanalen.

Middels video en animatie hebben we veel ruimte om de gewenste boodschap op een prikkelende manier over te brengen.

  • Creatie van bedrijfsvideo en animatie

  • Geschikt voor B2B & B2C

  • Perfect voor creëren van naamsbekendheid & merkbeleving

  • Tree Online verzorgt zowel creatie als video marketing campagnes

Vraag offerte aan

Een vraag over video marketing?
Krijg antwoord via Whatsapp

Video marketing mogelijkheden

Intro.

Sexy bedrijfsvideo laten maken

Nou nee, niet dát soort video’s. Met sexy bedoelen we een opvallende, aantrekkelijke, professionele bedrijfsvideo. Tree heeft veel ervaring in het uitdenken, creëren en maken van video’s, passend bij jouw bedrijf en ingespeeld op het doel en doelgroep van de campagne. Echte beelden zijn mogelijk, maar ook (3D) animatie.

Youtube video adverteren

Wanneer de video is geproduceerd, is het belangrijk om deze te tonen aan de juiste doelgroep. Youtube (tegenwoordig eigendom van Google) biedt ons hier mooie mogelijkheden voor. Op basis van bijvoorbeeld geografische of demografische gegevens, of interesses van de doelgroep tonen we de video aan een specifieke doelgroep. Groot voordeel ten opzichte van tv of radio; enkel wanneer iemand een aanzienlijk deel van de video afkijkt betalen we hiervoor een vergoeding (cost per view) en de resultaten zijn tot in de puntjes meetbaar .