Video marketing

Jouw bedrijf in de spotlights

Met video marketing brengen we jouw bedrijf onder de aandacht van een groot en gericht publiek. Het is een medium waarmee we meer beleving mee kunnen geven dan bij de traditionele online marketingkanalen.

Middels video en animatie hebben we veel ruimte om de gewenste boodschap op een prikkelende manier over te brengen.

  • Creatie van bedrijfsvideo en animatie

  • Geschikt voor B2B & B2C

  • Perfect voor creëren van naamsbekendheid & merkbeleving

  • Tree Online verzorgt zowel creatie als video marketing campagnes

Een vraag over video marketing?
Krijg antwoord via Whatsapp

Video marketing mogelijkheden

Intro.

Sexy bedrijfsvideo laten maken

Nou nee, niet dát soort video’s. Met sexy bedoelen we een opvallende, aantrekkelijke, professionele bedrijfsvideo. Tree heeft veel ervaring in het uitdenken, creëren en maken van video’s, passend bij jouw bedrijf en ingespeeld op het doel en doelgroep van de campagne. Echte beelden zijn mogelijk, maar ook (3D) animatie.

Youtube video adverteren

Wanneer de video is geproduceerd, is het belangrijk om deze te tonen aan de juiste doelgroep. Youtube (tegenwoordig eigendom van Google) biedt ons hier mooie mogelijkheden voor. Op basis van bijvoorbeeld geografische of demografische gegevens, of interesses van de doelgroep tonen we de video aan een specifieke doelgroep. Groot voordeel ten opzichte van tv of radio; enkel wanneer iemand een aanzienlijk deel van de video afkijkt betalen we hiervoor een vergoeding (cost per view) en de resultaten zijn tot in de puntjes meetbaar .

Video op social media

Naast Youtube is ook Social media tegenwoordig een uitstekend medium om de doelgroep te bereiken met video. Zo kunnen we video’s promoten op bijvoorbeeld LinkedIn maar vooral ook Facebook. Groot voordeel is dat we op Social media een zeer gerichte maar ook betrokken doelgroep kunnen bereiken.

Een video die veel meer zegt dan heel veel woorden

De aandacht trekken met een strakke video

Onze videodesigners houden van mooie dingen maken en out-of-the-box ideeën. Maar wel altijd binnen jouw wensen en huisstijl. We maken stijlvolle video’s die de aandacht trekken en belangrijker: jouw doelgroep aanzetten tot actie!

De juiste kanalen, de juiste mensen

We gaan bejaarde huisvrouwen geen video laten zien voor paintballen en bebaarde BBQ mannen geen video voor nagellak. Op kanalen als Youtube en Facebook tonen we de video aan jouw specifieke doelgroep.

Video marketing op basis van echt resultaat

Gaan we er puur voor om zoveel mogelijk mensen te bereiken? Of willen we gericht mensen naar de site trekken voor een offerteaanvraag of een aankoop? Alles maken we tot in detail meetbaar. Geen vage praat over onbelangrijke zaken. We rapporten en sturen op basis van resultaat. Daar mag je ons op beoordelen!

Aantoonbare resultaten en tevreden klanten

Geen marketingpraat en vergadercultuur maar hard werken en leveren, iedere dag weer.

Ik werk al een paar jaar samen met Tree Online naar volle tevredenheid. Er wordt geluisterd en meegedacht over campagnes, advertenties en andere zaken. Eventuele aanpassingen zijn binnen no-time geregeld. Meer dan 100% blij met ze!

Skatestore

We zijn superblij met Tree Online. Ze hebben ons logo en de website gemaakt, waar we trots op zijn. Het contact met de mannen is zeer prettig en persoonlijk. En als we ergens niet uitkomen, krijgen we goede uitleg. Zelfs met een filmpje…wat voor mij heel fijn werkt. Absoluut een aanrader!

Piepschuim Studio

Video marketing inzetten?

We kunnen niet wachten om jouw wensen en ideeen in de praktijk te brengen. Neem contact op, we leren je graag kennen!

  • Zowel creatie van video zelf, als video marketing campagnes

  • Rapportages op basis van keiharde data

  • Ervaren bureau voor video marketing

  • Betrokken en persoonlijk

Andere Display kanalen inzetten?

Wij verzorgen ook campagnes voor:

Google display netwerk
Met banners op de websites die jouw doelgroep bezoekt

Remarketing
Haal bezoekers terug naar je website

Social media adverteren
We helpen je met al die hippe social media kanalen