Recruitment marketing

Online op een doelgerichte manier potentiële medewerkers werven!

90% van de werkzoekenden gaat tegenwoordig via internet op zoek naar werk. Sollicitanten maken niet alleen gebruik van online vacaturebanken, maar ze bekijken steeds vaker direct de website en social mediakanalen van bedrijven om vacatures te vinden. 

Met de krappe arbeidsmarkt is het niet makkelijk om de juiste kandidaten te bereiken én te overtuigen van de aantrekkelijkheid van jouw bedrijf. Tree Online helpt je om de juiste mensen in te zetten, om zo de beste sollicitanten voor jouw branche binnen te halen!

  • De beste sollicitanten zijn binnen 10 dagen van de markt.

  • Effectieve recruitment campagnes op basis van ROI

  • Ondersteuning in alle mogelijke online recruitment kanalen, van social media tot jobboards

  • Wij vinden de droomkandidaat voor jouw functie!

Vraag offerte aan

Effectief online werven met onze recruitment marketeers

Op welke manier gaan we jouw bedrijf laten opvallen in de zee van online vacatures? En wat voor resultaten kun je verwachten?

Vacaturesites, Google Ads, LinkedIn, Instagram of toch kiezen voor Facebook? En deel je dan een vacaturetekst of toch een video? Als doorgewinterde multichannel experts weten wij welke online kanalen het beste kunnen worden ingezet om potentiële medewerkers binnen te halen. 

Op basis van jouw doelen en onderzoek naar de branche van jouw bedrijf stellen we een plan van aanpak op, waarin we onze strategie en verwachtingen met je delen.