Web Analytics2019-03-06T13:32:38+00:00

Webanalyse

Welke marketingkanalen zorgen voor succes? Waar kan de website verbeterd worden om tot meer resultaat te komen?

Eén van de grote voordelen van online marketing is dat alles tot in detail meetbaar is. Tree Online is gespecialiseerd in Web Analytics, waarbij we doorgaans gebruik maken van het programma Google Analytics.

Door sterke analyses toe te passen verbeteren we jouw online marketingmix en website en daarmee jouw resultaat en omzet.

Direct offerte

Samen waardevolle inzichten uit data halen

Aan de hand van jouw product, doelgroep en wensen stellen we de juiste KPI’s in!

Aantoonbare resultaten en tevreden klanten

Geen marketingpraat en vergadercultuur maar hard werken en leveren, iedere dag weer.

Bekijk team

DLT Media – Abdul Faizy

Al jaren maken wij gebruik van de diensten van Tree Online. De samenwerking heeft ons nieuwe inzichten gegeven in de mogelijkheden op het gebied van onlinemarketing. Het team van Tree Online denkt goed mee om onze online sales te vergroten.

Kortom, door hun jarenlange ervaring, betrouwbaarheid, en deskundigheid is dit voor ons bij uitstek het juiste bedrijf om mee samen te werken.

Hundepool kliniek

Via mond op mond reclame terecht gekomen bij Tree Online. Van beide kanten een nieuwe uitdaging. Voor ons door het starten van een nieuw bedrijf voor Tree Online de eerste keer SEO voor een cosmetisch bedrijf.

Wat voor ons absoluut pluspunten zijn is hun doorzettingsvermogen hun enthousiasme hun ideeën en het meedenken voor nog betere resultaten. Kortom echt aan aanrader!

Online marketing inzetten?

“Zo snel al resultaat?” “Ik merk echt dat ik veel meer offerteaanvragen via de website krijg”.

Dat zijn het soort opmerkingen waar wij het voor doen. Voor uiteenlopende bedrijven in verschillende branches hebben wij de afgelopen jaren topresultaten weten te behalen. Graag werken we ook aan jouw Google posities!

  • Voordeel resultaat

  • Voordeel resultaat

  • Voordeel resultaat

  • Voordeel resultaat

  • Voordeel resultaat

  • Voordeel resultaat