Webanalyse

Welke marketingkanalen zorgen voor succes? Waar kan de website verbeterd worden om tot meer resultaat te komen?

Eén van de grote voordelen van online marketing is dat alles tot in detail meetbaar is. Tree Online is gespecialiseerd in Web Analytics, waarbij we doorgaans gebruik maken van het programma Google Analytics.

Door sterke analyses toe te passen verbeteren we jouw online marketingmix en website en daarmee jouw resultaat en omzet.

Samen waardevolle inzichten uit data halen

Aan de hand van jouw product, doelgroep en wensen stellen we de juiste KPI’s in!

Aantoonbare resultaten en tevreden klanten

Geen marketingpraat en vergadercultuur maar hard werken en leveren, iedere dag weer.

Onze internet marketing is bij Tree Online in goede handen. Ze zijn deskundig en zorgen ervoor dat NIOW online goed gevonden wordt. Ze verdiepen zich in ons bedrijf en in onze diensten en ontwikkelen een campagne die daarbij past.

Daarbij zorgen ze voor de juiste zoektermen, de techniek en voor alle extra’s! Bovendien doen ze dat op een hele prettige manier met heldere & transparante communicatie.

Taleninstituut NIOW

We ervaren Tree Online als een verlengstuk van ons bedrijf. We kunnen ze altijd even bellen om zaken te bespreken en zijn hierdoor voor ons heel laagdrempelig in hun contactname, wat wij als heel prettig ervaren. Verder is het een partij die graag met je meedenkt en kansen ziet. We zijn begonnen met een website van 150 bezoekers naar een website naar bijna 4000 bezoekers per maand en steeds verder groeiende. Dit hebben we in 1 jaar voor elkaar weten te halen.

Innerlijke Kracht

Online marketing inzetten?

“Zo snel al resultaat?” “Ik merk echt dat ik veel meer offerteaanvragen via de website krijg”.

Zo snel al resultaat?” “Ik merk echt dat ik veel meer offerteaanvragen via de website krijg!” Dat zijn het soort opmerkingen waar wij het voor doen. Voor uiteenlopende bedrijven in verschillende branches hebben wij de afgelopen jaren topresultaten weten te behalen. We helpen je graag de volle potentie van online te benutten.