Facebook adverteren2019-03-19T16:14:53+00:00

Adverteren op Facebook

Groot bereik. Uitgebreide targetingmogelijkheden. Hoge betrokkenheid. Flexibele advertentiemogelijkheden.

Tree Online ondersteunt kleine en grote bedrijven in het benutten van deze kansen. Enerzijds met het uitdenken van de strategie en het creëren van pakkende advertentie-uitingen. Anderzijds met de doelgroeptargeting, analyse en vooral; het behalen van een zo hoog mogelijk rendement.

  • Ervaren Facebook marketeers

  • Zowel het creatieve als analytische gedeelte

  • Meer betrokkenheid, naamsbekendheid en resultaat

  • B2B & B2C

Vraag vrijblijvende offerte aan

Een vraag over Facebook adverteren?
Krijg antwoord via Whatsapp

Gericht bereik en keiharde resultaten

Wellicht het mooiste aspect van Facebook adverteren zijn de oneindige mogelijkheden om jouw doelgroep te segmenteren.

Denk aan leeftijd, geslacht, levensfase, gedrag, werk en (hele specifieke) interesses. De juiste doelgroep tonen we de juiste boodschap. Geschikt voor awareness, storytelling, branding en nog meer van dat soort hippe marketingtermen. Maar wij houden stiekem toch het meest van direct keihard resultaat.

Facebook Remarketing

Met remarketing of retargeting is het mogelijk om bezoekers die op jouw website zijn geweest, opnieuw te benaderen met een advertentie op Facebook.

Zo zullen we deze bezoekers dus trachten terug te winnen of aan te zetten tot nog een aankoop, mogelijk met een speciale actie of aanbieding. Over het algemeen is dit een zeer succesvolle manier voor het behalen van goedkoop resultaat

Recruitment via Facebook

Voor recruitment via social media wordt over het algemeen direct aan LinkedIn gedacht. Facebook is tegenwoordig echter vaak net zo effectief en bovendien doorgaans goedkoper.

Met prikkelende Facebook posts tonen we jou als werkgever en brengen we de vacatures onder de aandacht van jouw doelgroep. We durven te zeggen dat je hiermee een stuk effectiever en goedkoper uit bent dan met het gemiddelde wervingsbureau!

Succesvol Facebook inzetten?

We vertellen je graag onze aanpak

Gratis Facebook groeiscan

Facebook strategie bepalen

Samen zetten we een effectieve strategie op. Wat willen we bereiken, wie willen we bereiken en hoe gaan we dat doen.

De aandacht trekken met mooie, prikkelende uitingen

Onze Facebook marketeers houden van mooie dingen maken. Maar wel resultaatgericht. We maken posts die de aandacht trekken en belangrijker: aanzetten tot actie!

Social Media campagnes op basis van echt resultaat

Gaan we puur voor zoveel mogelijk bereik? Of willen we gericht mensen naar de site trekken voor een offerteaanvraag of een aankoop? Alles maken we tot in detail meetbaar. Geen vage praat over onbelangrijke zaken. We rapporten en sturen op basis van resultaat. Daar mag je ons op beoordelen!

Aantoonbare resultaten en tevreden klanten

Geen marketingpraat en vergadercultuur maar hard werken en leveren, iedere dag weer.

Bekijk team

Hundepool kliniek

Via mond op mond reclame terecht gekomen bij Tree Online. Van beide kanten een nieuwe uitdaging. Voor ons door het starten van een nieuw bedrijf voor Tree Online de eerste keer SEO voor een cosmetisch bedrijf.

Wat voor ons absoluut pluspunten zijn is hun doorzettingsvermogen hun enthousiasme hun ideeën en het meedenken voor nog betere resultaten. Kortom echt aan aanrader!

DLT media

Al jaren maken wij gebruik van de diensten van Tree Online. De samenwerking heeft ons nieuwe inzichten gegeven in de mogelijkheden op het gebied van onlinemarketing.

Het team van Tree Online denkt goed mee om onze online sales te vergroten. Kortom, door hun jarenlange ervaring, betrouwbaarheid, en deskundigheid is dit voor ons bij uitstek het juiste bedrijf om mee samen te werken.

Meer halen uit Facebook advertising?

Tree Online is gespecialiseerd in zowel het creatieve als analytische deel van Facebook adverteren.

Daarmee hebben we de afgelopen jaren al vele succesen behaald voor uiteenlopende klanten. Graag vertellen we je wat we met Facebook voor jouw kunnen betekenen.

  • Creatieve én resultaatgerichte Facebook campagnes

  • Rapportages op basis van keiharde data

  • Ervaren bureau voor Facebook marketing

  • Betrokken en persoonlijk

Andere Display kanalen inzetten?

Wij verzorgen ook campagnes voor:

Google display netwerk
Met banners op de websites die jouw doelgroep bezoekt

Remarketing
Haal bezoekers terug naar je website

Video marketing
Jouw bedrijf in de spotlight