Amazon Nederland Quickstart pakket

  • Als één van de eerste verkopers op Amazon.nl!

  • Complete opzet van jouw verkoopkanaal en producten op Amazon.

  • Inclusief: opzet van Amazon account, bedrijfspresentatie, plaatsing van producten en een korte Amazon training.

Vanaf 50 euro per productlisting

Amazon adverteren marketing

Direct producten verkopen via Amazon

Vanaf maart 2020 is het mogelijk om in Nederland producten te verkopen via Amazon.nl.

Een mega-kans dus voor ondernemers die er snel bij zijn, want in andere landen heeft Amazon al bewezen dat het in korte tijd een aanzienlijk deel van de markt gaat veroveren!

Hiermee wordt Amazon een grote concurrent voor kanalen als Bol.com, Marktplaats. En voor jou als retailer een kans om de concurrentie voor te zijn en op grote schaal producten te verkopen!

Een Amazon account aanmaken vergt echter tijd, kennis en een hoop uitzoekwerk. Wij helpen je van A tot Verkoop!

1. Account aanmaken

We helpen je om alle benodigde stappen te doorlopen, inclusief het koppelen van betaalgegevens.

2. Bedrijfspagina

We maken een bedrijfspagina aan waarin we jouw bedrijf, USP’s en voorwaarden presenteren.

3. Producten plaatsen

We richten ze zo in dat ze optimaal vindbaar zijn in de Amazon zoekmachine.

4. Amazon training

In +- een half uur leggen we je uit hoe je o.a. bestellingen beheert, vragen beantwoord van (potentiële) klanten en eventueel nieuwe producten plaatst.

Veelgestelde Amazon vragen

Dit hangt af van het aantal producten dat je wenst te promoten en of de producten al bekend zijn bij Amazon (qua GTIN en EAN codes). Doorgaans ben je al binnen 2 weken verkoopklaar!
In vrijwel alle gevallen geldt, zeker bij beginnende Amazon verkopers, dat je uit eigen voorraad direct aan de consument verkoopt (FBM). Er zijn mogelijkheden om aan Amazon te leveren, waarbij Amazon middels hun fulfilment centers aan de consument levert (FBA of Vendor), dat gaat doorgaans om grote aantallen.
Jazeker. Tree Online beschikt over native Nederlands, Engels en Duits sprekende Amazon marketeers. Daarnaast werken we met vaste freelancers voor andere talen als Italiaans, Frans en Spaans.
Dit is natuurlijk erg afhankelijk van het type product, de vraag en jouw propositie. Met onze analytische tools schetsen we je van te voren echter een realistische verwachting.

Afhankelijk van de diensten die je afneemt bij Amazon betaal je standaard een sales-fee aan Amazon. Deze varieert per categorie en type product tussen de 5% – 20%, waarbij de meeste categorieën een salesfee van 15% geldt.

Wanneer jouw producten online staan zijn deze vindbaar via de Amazon zoekmachine. Om een groter bereik en resultaat te creëren, biedt Amazon drie mogelijkheden om ook te adverteren in hun marketplaces, al deze opties zijn gebaseerd op een cost-per-click model. We raden dit dan ook sterk aan, zeker wanneer je een sterke propositie hebt. We halen gemiddelde conversieratio’s van rond de 10% bij onze klanten. Afhankelijk van je marge valt dit dus erg mee, aangezien klikken veelal onder de €1 blijven.

Aantoonbare resultaten en tevreden klanten

Geen marketingpraat en vergadercultuur, maar hard werken en leveren, iedere dag weer.

We doen voor onze behangwinkel in Rotterdam en voor onze 4 webshops al geruime tijd zaken met TreeOnline, voorheen voor de fusie bekend als Expected Value. De zaken gaan, mede dankzij Tree Online, zeer goed! Samenwerking is positief en krijgen altijd direct reactie indien we ergens mee zitten. Bedankt!

Behangkoopjes.nl

Leuke mensen om mee te werken. Jong en enthousiast. Nadat ze mij hebben geholpen met het optimaliseren van mijn Amazon.com business zijn de zaken een stuk beter gaan lopen. Ze weten waar ze het over hebben!

 Sybren Richardson – Funeral Guest Book

Amazon NL Quickstart pakket:

  • Eenmalig €750 €250 euro opstart

  • Prijzen per productlisting v.a. €50
  • Complete opzet van campagne’s
  • Binnen 2 weken online