Social media adverteren

We helpen je met al die hippe social media kanalen

We hoeven je niet meer uit te leggen dat Social Media hot is en een gigantische potentie biedt om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Toch wordt er vaak nog veel te weinig resultaat gehaald uit Social Media. Tree online helpt jou om Social Media doelgericht in te zetten.

  • Meer betrokkenheid, naamsbekendheid en resultaat

  • Geschikt voor B2C én B2B

  • Ervaring met alle relevante kanalen

  • Tree helpt je met creatie van uitingen en opzet campagnes

Wat kost social media adverteren?

Vraag over Social Media?
Krijg antwoord via Whatsapp

Adverteren op Facebook & Instagram

Facebook & Instagram (eigendom Facebook) advertising bieden ons targeting-mogelijkheden om de doelgroep te bereiken die zelfs Google vaak niet kan bieden.

Aan de hand van zeer specifieke variabalen kunnen we jouw doelgroep bereiken met een boodschap. Ook de mogelijkheden voor advertenties zijn uitgebreid en kunnen tekst, foto’s en zelfs video omvatten.

LinkedIn advertising

LinkedIn is het natuurlijk hét social media kanaal specifiek voor zakelijk gebruik.

Qua adverteren is LinkedIn relatief prijzig, maar door de mooie targeting mogelijkheden kan het kan zeer lucratief zijn voor met name B2B bedrijven. Zo kunnen we mensen met een bepaalde functietitel, uit een bepaalde branche of zelfs werknemers van een specifiek bedrijf benaderen.

Recruitment via Social Media

LinkedIn spreekt natuurlijk tot de verbeelding als we het hebben over werven van nieuw personeel. Maar met Facebook en Instagram behalen we minstens net zoveel succes.

Met prikkelende Socia Media posts tonen we jou als werkgever en brengen we de vacatures onder de aandacht van jouw doelgroep. Stiekem durven we te zeggen dat je hiermee een stuk effectiever en goedkoper uit bent dan met het gemiddelde wervingsbureau.

Succesvol Adverteren op Facebook?

We vinden jouw doelgroep en halen ze binnen

Social Media strategie bepalen

Op Snapchat zullen we niet zo snel een campagne doen voor klassieke Chesterfield banken en op LinkedIn niet voor het nieuwe nummer van Famke Louise. Samen zetten we een effectieve strategie op. Wat willen we bereiken, wie willen we bereiken en hoe gaan we dat doen.

De aandacht trekken met mooie, prikkelende uitingen

Onze social media marketeers houden van mooie dingen maken. Maar wel resultaatgericht. We maken posts die de aandacht trekken en belangrijker: aanzetten tot actie!

Social Media campagnes op basis van echt resultaat

Gaan we puur voor zoveel mogelijk bereik? Of willen we gericht mensen naar de site trekken voor een offerteaanvraag of een aankoop? Alles maken we tot in detail meetbaar. Geen vage praat over onbelangrijke zaken. We rapporten en sturen op basis van resultaat. Daar mag je ons op beoordelen!

Aantoonbare resultaten en tevreden klanten

Geen marketingpraat en vergadercultuur maar hard werken en leveren, iedere dag weer.

Onze internet marketing is bij Tree Online in goede handen. Ze zijn deskundig en zorgen ervoor dat NIOW online goed gevonden wordt. Ze verdiepen zich in ons bedrijf en in onze diensten en ontwikkelen een campagne die daarbij past.

Daarbij zorgen ze voor de juiste zoektermen, de techniek en voor alle extra’s! Bovendien doen ze dat op een hele prettige manier met heldere & transparante communicatie.

Taleninstituut NIOW

Tree Online is een dynamisch bedrijf met deskundige mensen die altijd voor je klaar staan, je kunt met alle vragen een beroep op ze doen en er komt altijd een antwoord met een oplossing.

Wij werken inmiddels al meer dan 5 jaar met deze partij en zijn meer dan tevreden en blij met een partner als Tree Online.

Partyoutfit4you

Meer halen uit Social Media?

Tree Online is gespecialiseerd in zowel het creatieve als analytische deel van Social media adverteren.

Daarmee hebben we de afgelopen jaren al vele succesen behaald voor uiteenlopende klanten. Weten wat we met jouw Social media kunnen doen? Neem gerust contact op!

  • Creatieve én resultaatgerichte Social media campagnes

  • Rapportages op basis van keiharde data

  • 10 jaar+ ervaring met Social media marketing

  • Betrokken en persoonlijk

Andere Display kanalen inzetten?

Wij verzorgen ook campagnes voor:

Google display netwerk
Met banners op de websites die jouw doelgroep bezoekt

Remarketing
Haal bezoekers terug naar je website

Video Marketing
Jouw bedrijf in de spotlight