Wie we zijn

Tree Online is een datagedreven, online marketing bureau uit Zoetermeer, ontstaan uit een gezamenlijke passie van 3 goede vrienden.

De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een prachtig team van 10+ nuchtere, hardwerkende marketingspecialisten. Onze  passie is het succes van onze klanten. Samen willen we groeien. Niet door korte termijn gewin, maar door duurzame langetermijn samenwerkingen. Geen gelikte marketingpraat en vergadercultuur, maar hard werken en leveren, iedere dag weer.

Hoe we werken

Ontvang gratis groeiscan

Strategie

Goed luisteren, daar begint het bij. Wie ben je? Wie is jouw doelgroep? Wat wil je bereiken? Door jouw kennis van jouw bedrijf en markt te bundelen, met onze kennis van de mogelijkheden van Internet marketing, komen we tot een optimale strategie. We maken een praktisch en duidelijk aanvalspan. Concrete, meetbare doelen voor de korte en lange termijn.

Data

Bij Tree Online doen we niets op gut-feeling, maar alles op basis van keiharde data. We maken jouw website tot in detail meetbaar. Door middel van transparante rapportages en zelfs realtime dashboards, waarmee je op elk gewenst moment de resultaten van jouw website en de campagnes inzichtelijk hebt.

Passie

“Zo snel al resultaat?!” “Ik merk echt dat we veel meer aanvragen via de website binnenkrijgen.”. Dat soort opmerkingen, dat is waar we warm van worden. Dat is waar we het voor doen. Klant zijn bij Tree Online betekent dat je altijd bovenaan de prioriteitenlijst staat. We beloven je succes en doen er dan ook alles aan om het waar te maken.