Wie we zijn

Tree Online is een datagedreven, online marketing bureau uit Zoetermeer, ontstaan uit een gezamenlijke passie van 3 goede vrienden.

De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een prachtig team van 10+ nuchtere, hardwerkende marketingspecialisten. Onze  passie is het succes van onze klanten. Samen willen we groeien. Niet door korte termijn gewin, maar door duurzame langetermijn samenwerkingen. Geen gelikte marketingpraat en vergadercultuur, maar hard werken en leveren, iedere dag weer.

Strategie

Goed luisteren, daar begint het bij. Wie ben je? Wie is jouw doelgroep? Wat wil je bereiken? Door jouw kennis van jouw bedrijf en markt te bundelen, met onze kennis van de mogelijkheden van Internet marketing, komen we tot een optimale strategie. We maken een praktisch en duidelijk aanvalspan. Concrete, meetbare doelen voor de korte en lange termijn.

Data

Bij Tree Online doen we niets op gut-feeling, maar alles op basis van keiharde data. We maken jouw website tot in detail meetbaar. Door middel van transparante rapportages en zelfs realtime dashboards, waarmee je op elk gewenst moment de resultaten van jouw website en de campagnes inzichtelijk hebt.

Passie

“Zo snel al resultaat?!” “Ik merk echt dat we veel meer aanvragen via de website binnenkrijgen.”. Dat soort opmerkingen, dat is waar we warm van worden. Dat is waar we het voor doen. Klant zijn bij Tree Online betekent dat je altijd bovenaan de prioriteitenlijst staat. We beloven je succes en doen er dan ook alles aan om het waar te maken.

Voor wie we werken

Klein. Groot. Non-profit. Webshop. Dienstverlenend. Producerend. Retail. De afgelopen 10 jaar hebben we voor uiteenlopende bedrijven mogen werken.

Kennis op doen van andere bedrijven, ondernemers en markten. En daar bijdragen aan succes natuurlijk. Heerlijk vinden we dat.

Skate webshop Skatestore.nl

Ik werk al een paar jaar samen met Tree Online naar volle tevredenheid. Er wordt geluisterd en meegedacht over campagnes, advertenties en andere zaken.

Eventuele aanpassingen zijn door Tree Online in no-time geregeld. Meer dan 100% blij met ze!

Taleninstituut NIOW

Onze internet marketing is bij Tree Online in goede handen. Ze zijn deskundig en zorgen ervoor dat NIOW online goed gevonden wordt. Ze verdiepen zich in ons bedrijf en in onze diensten en ontwikkelen een campagne die daarbij past.

Daarbij zorgen ze voor de juiste zoektermen, de techniek en voor alle extra’s! Bovendien doen ze dat op een hele prettige manier met heldere & transparante communicatie.

Onze mensen

Maak kennis met een vriendenteam van gepassioneerde online marketeers.

Yde van Deutekom

Account- & Projectmanagement

Paul Schout

Account- & Projectmanagement

Kevin van Dijk

Sales & Administratie

Marc Timmermans

Internet Marketeer

Marloes Molenaar

Internet Marketeer

Rico van Vuuren

Internet Marketeer

Evan van der Poel

Internet Marketeer

Annet Verdoorn

Internet Marketeer

Kuma

Salestijger

Vacatures

Zoek je werk of een stage in online marketing of webdesign? Kom werken bij het beste Internet marketing bureau van Nederland!

Of in ieder geval het gezelligste. Soliciteer op een onderstaande vacature. Mocht er momenteel niets voor je bij staan, stuur gerust een open sollicitatie naar info@treeonline.nl. We leren je graag kennen!

Ook samenwerken met Tree Online?

Jouw omzet en bedrijf laten groeien door succes op Internet, dat is waar je bij ons voor aan kunt kloppen.

Met jouw kennis van de markt, doelgroep en het product en onze expertise op het gehele spectrum van online marketing werken we aan de ideale marketing mix voor duurzaam online succes. Kennismaken? We horen graag van je!

  • 10 jaar+ internet marketing ervaring

  • Rapportages op basis van keiharde data

  • Google Certified partner

  • Betrokken en persoonlijk