Adverteren op Amazon?

Direct meer omzet via Amazon!

Amazon is de grootste webwinkel ter wereld en heeft in de VS al de helft van de e-commerce markt in handen. Ook in veel Europese landen zoals Duitsland is Amazon al het grootste online verkoopkanaal. In Nederland staat Amazon nog in de kinderschoenen.

Voor retailers liggen er grote kansen om producten te verkopen via Amazon. Als ervaren Amazon bureau helpen we je om deze te benutten!

  • Amazon is hét grootste e-commerce platform ter wereld.

  • Minder dan 5% van de Nederlandse retailers maakt al gebruik van Amazon.

  • Als Amazon specialist helpen we jou van A tot Z!

Vraag offerte aan
Amazon adverteren marketing

Een effectieve Amazon strategie

Waar liggen de kansen en wat kan je verwachten? Je ontvangt vooraf een duidelijk plan van aanpak en een concrete prognose.

Met een aantal geavanceerde tools maken we van tevoren een statistische analyse (Amazon product research) over expected value en omzet. Dit doen we onder andere door verkoopcijfers van concurrerende Amazon-producten te vergelijken met jouw propositie. Met deze twee marketing parameters ontvang je van ons een beknopt rapport onderbouwd met harde data wat wij verwachten te kunnen betekenen voor jou.

Amazon campagnes op basis van ROI

Amazon is een kanaal waarmee je als verkoper een hoge return on investment (ROI) kunt behalen. Amazon werkt volgens het cost-per-click model, wat betekent dat je alleen betaalt wanneer iemand op jouw product klikt.

We maken de resultaten van de campagnes tot in detail meetbaar. Zo optimaliseren we de campagnes, goed presterende producten krijgen voorrang, slecht presterende producten of producten met een te kleine marge worden gepauzeerd. Bij Tree Online is ROI altijd leidend, we halen het maximale uit jouw Amazon marketingbudget!