Adverteren op Amazon?

Direct meer omzet via Amazon.de

Amazon is de grootste webwinkel ter wereld en heeft in de VS al de helft van de e-commerce markt in handen. In Nederland moeten we er nog even op wachten, maar in Duitsland heeft Amazon Google al ingehaald qua aantal online verkopen.

Met 80 miljoen inwoners dus een megamarkt om jouw producten te gaan verkopen.

  • Amazon is hét grootste E-commerce platform van Duitsland

  • Minder dan 5% van de Nederlandse retailers maakt nog gebruik van Amazon

  • Wees één van de eerste Nederlandse bedrijven die op Amazon.de aanwezig is

  • Als Amazon specialist helpen we jou van A tot Z

Een effectieve Amazon strategie

Waar liggen de kansen en wat kan je verwachten? Je ontvangt vooraf een duidelijk plan van aanpak en een concrete prognose

Met een aantal geavanceerde tools maken we van te voren een statistische analyse (Amazon product research) over expected value en omzet. Dit doen we onder andere door verkoopcijfers van concurrerende Amazon-producten te vergelijken met jouw propositie. Met deze twee marketing parameters ontvang je van ons een beknopt rapport onderbouwd in harde data wat wij verwachten te kunnen betekenen voor jou.

Amazon campagnes op basis van ROI

Amazon is een kanaal waarmee je als verkoper een hoge return on investment (ROI) kunt behalen. Amazon werkt volgens het Cost-per-click model, wat betekent dat je alleen betaalt wanneer iemand op jouw product klikt.

We maken de resultaten van de campagnes tot in detail meetbaar. Zo optimaliseren we de campagnes, goed presterende producten krijgen voorrang, slecht presterende producten of producten met een te kleine marge worden gepauzeerd. Bij Tree Online is ROI altijd leidend, we halen het maximale uit jouw Amazon marketingbudget!

Pakkende Duitse Amazon-teksten

Tree Online beschikt over Duitse tekstschrijvers die jouw productteksten en Amazon-bedrijfspresentatie aantrekkelijk en verkoopgericht in het Duits vertalen en schrijven. 

Deze teksten worden zo geschreven dat ze optimaal vindbaar zullen zijn in de Amazon zoekmachine. Aan de hand van een zoekwoordenanalyse verwerken we relevante zoektermen in de  teksten, kenmerken, META’s en sleutelwoorden van jouw Amazon-producten.

Een duidelijk aanpak en begrijpelijke taal

Doelgericht, transparant en nononsense

Wij als Amazon marketing specialisten bieden jouw bedrijf uitgebreide en resultaatgerichte ondersteuning.

Technische zaken

Goole Merchant center & productfeed instellen

Strategie bepalen

Zoektermen en productaanbod bepalen

Optimaliseren

Optimaliseren op basis van ROI

Aantoonbare resultaten en tevreden klanten

Geen marketingpraat en vergadercultuur maar hard werken en leveren, iedere dag weer.

We doen voor onze behangwinkel in Rotterdam en voor onze 4 webshops al geruime tijd zaken met TreeOnline, voorheen voor de fusie bekend als Expected Value. De zaken gaan, mede dankzij Tree Online, zeer goed! Samenwerking is positief en krijgen altijd direct reactie indien we ergens mee zitten. Bedankt!

Behangkoopjes

Ik liep al maanden tegen problemen aan met de Google Shopping advertentie campagnes voor mijn webshop. Op zoek gegaan naar een betrouwbare/ professionele partij en uiteindelijk TreeOnline gevonden via internet. Zij hebben mij als nieuwe klant binnen 24 uur geholpen! Alles werkt nu correct.

Bbqgreeneggstore.nl

Klaar voor verkoop via Amazon?

Zo veel mogelijk halen uit jouw beschikbare advertentiebudget, dat is ons doel. Als ervaren amazon bureau helpen we je om een optimaal renderende campagne op te zetten. Interessant? We vertellen je graag meer!

  • Extra verkoop in een gigantische markt

  • Meest effectieve kanaal voor webshops

  • Rapportages met compleet inzicht in kosten & opbrengsten

  • Duits sprekende en schrijvende ondersteuning

  • Betrokken en persoonlijk

Andere advertentiekanalen inzetten?

Wij doen ook aan:

Google Ads
Direct hoog in Google

Adverteren in China
Voet aan de grond dankzij de juiste contacten