Adverteren in China

Voet aan de grond in een megamarkt

De juiste doelgroep bereiken in dit gigantische en complexe land blijkt in de praktijk voor bedrijven niet eenvoudig. Heb jij een bedrijf, dienst of product wat je in China onder de aandacht wil brengen?

Wij helpen je. Bijvoorbeeld door zoekmachine marketing in Baidu, Social Mediakanalen als Weibo of het verkoopkanaal Taobao. Ook kunnen we je helpen met het opzetten van een doeltreffende Chinese website of webshop.

  • Al het papierwerk geregeld

  • Foutloze Chinese teksten

  • Contactpersoon ín China

  • Ervaring met alle relevante kanalen

Vraag offerte aan

Vragen over adverteren in China?
Krijg antwoord via Whatsapp

Boots on the ground

Een cruciaal voordeel dat wij je kunnen bieden is een vaste Nederlandse partner in China om de benodigde documenten op te maken en in te dienen.

Een Chinese website is daarbij noodzakelijk. Wanneer je deze niet hebt, ontwikkelt Tree Online een aantrekkelijke website voor de Chinese markt, inclusief Chinese copywriting.

Baidu; dé zoekmachine van China

In China is niet Google maar Baidu de grootste zoekmachine.

Baidu heeft in China ongeveer 80 procent van de online zoekmarkt in handen en heeft dus een gigantisch bereik. Door middel van Baidu SEO en Baidu PPC (vergelijkbaar met Google Adwords), zorgen we dat jouw website bovenaan komt in de zoekresultaten.Prestaties en het bezoekersgedrag meten en rapporteren we door middel van Baidu Analytics.