Amazon in Nederland

Wees één van de eerste verkopers!

Vanaf maart 2020 is het mogelijk om in Nederland producten te verkopen via Amazon.nl. Een mega-kans dus voor ondernemers die er snel bij zijn, want in andere landen heeft Amazon al bewezen dat het in korte tijd een aanzienlijk deel van de markt gaat veroveren.

Hiermee wordt Amazon dus een grote concurrent voor kanalen als Bol.com, Marktplaats. En voor jou als retailer een kans om de concurrentie voor te zijn en op grote schaal producten te verkopen!

  • Wees één van de eerste Nederlandse bedrijven die op Amazon.nl aanwezig is.

  • Onze Amazon experts ondersteunen je van het opzetten van een account tot aan het adverteren.

  • Jouw producten optimaal vindbaar in de zoek- en vergelijkingsmodules van Amazon.

  • Maak een snelle start door middel van ons Amazon introductiepakket!

Vraag offerte aan
Amazon adverteren marketing

Een effectieve strategie voor Amazon Nederland

Wat kan je qua verkoop ongeveer verwachten? Wat zijn de kosten die hier tegenover staan?

Met behulp van onze geavanceerde tools analyseren we jouw markt in Amazon en vergelijken deze met jouw propositie. De resultaten ontvang je in een duidelijk plan van aanpak waarin we je onze verwachtingen schetsen.

Amazon campagnes op basis van ROI

Amazon is een kanaal waarmee je als verkoper een hoge return on investment (ROI) kunt behalen. Amazon werkt volgens het cost-per-click model, wat betekent dat je alleen betaalt wanneer iemand op jouw product klikt.

We maken de resultaten van de campagnes tot in detail meetbaar. Zo optimaliseren we de campagnes, goed presterende producten krijgen voorrang, slecht presterende producten of producten met een te kleine marge worden gepauzeerd. Bij Tree Online is ROI altijd leidend, we halen het maximale uit jouw Amazon marketingbudget!