Adverteren op Facebook

Groot bereik. Uitgebreide targetingmogelijkheden. Hoge betrokkenheid. Flexibele advertentiemogelijkheden. Facebook biedt een hoop kansen voor adverteerders en is daarom de laatste jaren een zeer populair online advertentiekanaal geworden. Tree Online ondersteunt kleine en grote bedrijven in het benutten van deze kansen. Enerzijds met het uitdenken van de strategie en het creëren van pakkende advertentie-uitingen. Anderzijds met de doelgroeptargeting, analyse en vooral; het behalen van een zo hoog mogelijk rendement.

witfacebooklogo
doelgroepicoon

Bereik jouw doelgroep

Wellicht het mooiste aspect van Facebook adverteren zijn de oneindige mogelijkheden om jouw doelgroep te segmenteren. Denk aan leeftijd, geslacht, levensfase, gedrag, werk en (hele specifieke) interesses. Op basis jouw bedrijf, product en het doel van de campagne selecteren we de juiste doelgroep en tonen deze een pakkende advertentieboodschap in de vorm van tekst, beeld en / of video.
Doelgroep bereiken via Facebook?

Branding via Facebook

Facebook leent zich perfect om de naamsbekendheid van en betrokkenheid bij jouw bedrijf te vergroten. Met een relatief beperkt budget kunnen we een grote doelgroep bereiken. Zeker wanneer de advertentieboodschap dermate interessant, grappig of opvallend is dat deze zichzelf gaat verspreiden. Tree helpt met het uitdenken en opzetten van unieke Facebook campagnes die de awareness van jouw bedrijf vergroten.
Meer weten over branding?
brandingicoon
shoppingmainicoon

Facebook voor directe conversie

Awareness en naamsbekendheid zijn lastiger om concreet in cijfers te meten en doorgaans gespitst op de lange termijn. Facebook leent zich echter ook uitstekend voor het creëren van directe conversie. Een conversie kan zijn een verkoop in jouw webshop, een offerteaanvraag of een ingevuld contactformulier van een potentiële klant. Wij leiden de juiste doelgroep direct naar jouw site en maken het resultaat van deze bezoekers meetbaar en inzichtelijk.
Conversie via Facebook?

Wat zeggen onze klanten?

avatarmalegrijs
Rick Venema – Garagepark

Tree Online verzorgd al geruime tijd de online marketing voor Garagepark. Een prettige en intensieve samenwerking, waarbij we continue op zoek gaan naar nieuwe kanalen, mogelijkheden en communicatieboodschappen om Garagepark onder de aandacht te brengen en te zorgen voor meer bezoekers en meer conversie.

Mariette van Vucht – Groei & Bloei

In korte tijd hebben we met hulp van Tree Online onze bezoekersaantallen op Groei.nl flink weten te verhogen. Ze werken snel, efficiënt, maken alles goed meetbaar. Korte lijnen en een fijne samenwerking!

Groei en Bloei Logo
Logo garagepark
Logo Rucanor
Logo Niow
icoon alle cases

Succesvol op Facebook met Tree Online

Of je nu gaat voor meer naamsbekendheid, betrokkenheid of directe verkoop, Tree heeft de expertise en creativiteit in huis om samen jouw doel te bereiken. We werken met duidelijke doelstellingen en maken de resultaten meetbaar en inzichtelijk. Ons doel is altijd het optimale rendement uit jouw advertentiebudget. Meer weten over de mogelijkheden van adverteren op Facebook? Wij horen graag van je!

Paul Schout – Facebook marketing specialist

Tree Online
Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309