Display

Adverteren op Social mediakanalen zoals Facebook of LinkedIn, binnen het Google Display Netwerk adverteren met banners of met een promotievideo adverteren in Youtube. Met display adverteren bedoelen we breed gezegd online adverteren met beeld of video op uiteenlopende websites. Aan de hand van jouw bedrijf, doelstelling en doelgroep kiezen we de juiste kanalen en gaan we samen voor pakkende en rendabele internetcampagnes.

Displaymainicon
googledisplaynetwerkicoon

Google Display Netwerk

Wereldwijd zijn er miljoenen websites en app's aangesloten bij het Google Display Netwerk. Aan de hand van specifieke plaatsingen, maar ook aan de hand van interesses of kenmerken van de doelgroep, kunnen we zeer gericht jouw doelgroep benaderen met tekst-, beeld- of zelfs videoadvertenties.

Meer over Google Display Netwerk

Video marketing

Een bedrijfsvideo is een schitterende manier om jouw bedrijf en boodschap met veel beleving over te brengen aan de doelgroep. Tree ontwikkelt aantrekkelijke en professionele video's , naar wens met (3D) animaties. Vervolgens brengen we de video onder de aandacht op bijvoorbeeld Youtube of Facebook.

Meer over Video Marketing
videomarketingicoon
socialmediaicoon

Social Media Adverteren

Veel bedrijven halen nog steeds niet het optimale rendement uit Social Media. Adverteren op Social Mediakanalen zoals Facebook, LinkedIn of Twitter biedt zeer effectieve methodes om direct in contact te komen met jouw doelgroep. Tree Online helpt jou om deze kanalen optimaal in te zetten voor branding maar vooral ook voor directe sales.

Meer over Social Media Adverteren

Wat zeggen onze klanten?

avatarmalegrijs
Rick Venema – Garagepark

Tree Online verzorgd al geruime tijd de online marketing voor Garagepark. Een prettige en intensieve samenwerking, waarbij we continue op zoek gaan naar nieuwe kanalen, mogelijkheden en communicatieboodschappen om Garagepark onder de aandacht te brengen en te zorgen voor meer bezoekers en meer conversie.

avatarmalegrijs
Anton Vis – Erkende Verhuizers / PPV

Tree Online verzorgt al geruime tijd de online marketing voor PPV (Professionele Project Verhuizers) en sinds enkele maanden ook voor Erkende Verhuizers. Een prettige en intensieve samenwerking.

zwart wit logo groei&bloei
zwart wit logo garagepark
zwart wit logo logo rucanor
zwart wit logo niow
zwart wit logo erkende verhuizers
allecases knop

Creatief én effectief

Bij Tree Online hebben we de creativiteit in huis om originele en aantrekkelijk uitingen te maken, zoals video of banners. Daarbij, minstens zo belangrijk, hebben we we ook de expertise om de juiste doelgroep te bereiken. Graag werken we ook aan jouw display campagnes!

Marloes Molenaar – Display specialist

Marloes Molenaar
Tree Online
Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309