Zoekmachine adverteren

Jouw website bovenaan in Google voor meer relevante websitebezoekers. Meer conversies. Meer omzet. Als officiële Google Partner verzorgt Tree Online al jaren voor uiteenlopende organisaties succesvolle campagnes. Van webshops tot dienstverleners. Naast de bekende Adwords Search zoekwoordenadvertenties, doen wij ook Remarketing & Google Shopping campagnes. Ons doel; zo veel mogelijk resultaat tegen zo laag mogelijke kosten.

zoekmachineadverterenicoon

Stap 1: Analyse & Oriëntatie

We beginnen met goed de huidige situatie & jouw wensen en doelen in kaart te brengen. Gaan we voor offerteaanvragen, gaan we voor webshop-sales? We bekijken de markt. Welke zoekwoorden zijn er? Waar liggen de kansen? Hierop bepalen we onze strategie & doelstellingen.

Stap 2: Campagnes opzetten

Naar wens zetten wij nieuwe Adwords campagnes voor je op of optimaliseren en onderhouden de huidige campagnes. Tree beschikt over echte gecertificeerde, specialisten. We zetten kwalitatieve, duurzame en goed gesegmenteerde campagnes op met pakkende advertentieteksten.

Stap 3: Optimalisatie & Rapportage

Meten = weten. Door optimaal gebruik te maken van Google Analytics meten we tot in de puntjes het succes van de advertenties. Van de resultaten ontvang je transparante rapportages. We vallen je niet lastig met randzaken, we hebben het over concreet resultaat. Hoeveel is er geïnvesteerd en wat is hiervoor binnengekomen; kortom, wat is de ROI.

Googleadwordssearch

Google Adwords search

Met Adwords Search bedoelen we advertenties boven en naast de zoekresultaten. Voordeel van deze manier van adverteren is dat je alleen betaalt wanneer mensen daadwerkelijk op de advertentie klikken (cost per click). Wij zorgen dat jouw site bovenaan wordt vertoond op relevante zoektermen. Minstens zo belangrijk is dat we vervolgens meten hoe de aangetrokken bezoekers zich gedragen op jouw website. We gaan voor veel nieuwe bezoekers, maar vooral voor relevante bezoekers en nieuwe klanten!

Meer over google adwords search

Remarketing

Met Remarketing (of Retargeting) is het mogelijk om interessante bezoekers die al eens op jouw website zijn geweest, opnieuw te benaderen. Zo proberen we deze bezoekers dus terug te winnen of aan te zetten tot (nog) een aankoop. Voorheen kon dit alleen met banners op uiteenlopende websites in het Google Display Netwerk. Tegenwoordig kunnen we ze ook in de zoekmachine benaderen, wanneer zij zoeken naar uiteenlopende termen, waar we normaal gesproken niet zo snel op zouden adverteren. Klinkt ingewikkeld? Valt mee. Waar het om gaat is dat dit over het algemeen een succesvolle manier is voor het behalen van goedkope ‘conversies’.

Meer over remarketing
remarketingicoon
shoppingmainicoon

Google Shopping

Shopping is een relatief nieuwe manier van adverteren in Google, specifiek voor webshops. Artikelen uit jouw webshop, inclusief productfoto en productinformatie over bijvoorbeeld prijzen en voorraad, worden direct in de Google zoekresultaten vertoond. Een ontzettend daadkrachtig kanaal waar wij al vele mooie resultaten mee hebben behaald. Het aanmelden en opzetten van een Shopping kan vrij complex zijn, Tree Online kan als Google Shopping Partner het gehele proces van A tot Z voor jou verzorgen.

Meer over google shopping

Wat zeggen onze klanten?

avatarfemalegrijs
Mariette Boogaard – NIOW

Onze internet marketing is bij Tree Online in goede handen. Paul, Kevin en hun team zijn deskundig en zorgen ervoor dat NIOW online goed gevonden wordt.

avatarmalegrijs
Jan-Willem Vermeulen – Vacances Provence

Tree Online is een erg fijn bedrijf om mee te werken. Altijd snelle respons, goede analyse. Zij hebben onze Adwords campagnes sterk kunnen finetunen!

zwart wit logo groei&bloei
zwart wit logo garagepark
zwart wit logo logo rucanor
zwart wit logo niow
zwart wit logo erkende verhuizers
allecases knop

Optimaal resultaat uit zoekmachine adverteren?

Als Google Partner hebben wij voor uiteenlopende organisaties in diverse branches zoekmachine campagnes opgezet en geoptimaliseerd. Wij gaan verstandig om met jouw marketingbudget en halen hier het maximale resultaat uit. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Marloes Molenaar – Adwords Certified specialist

Tree Online
Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309