Web Analytics

Welke marketingkanalen leiden tot succes??? Waar kan de website verbeterd worden om tot meer resultaat te komen? Eén van de grote voordelen van online marketing is dat alles tot in detail meetbaar is. Tree Online is gespecialiseerd in Web Analytics, waarbij we doorgaans gebruik maken van het programma Google Analytics. Door sterke analyses toe te passen verbeteren we jouw online marketingmix en website en daarmee jouw resultaat en omzet.

analyticshomepageicoon
conversieoptimalisatieicoon

Conversie optimalisatie

Met een conversie bedoelen we het behalen van een doel op jouw website. Conversies verschillen per website, denk aan verzamelde leads, offerteaanvragen of verkoop in een webshop. Het doel van conversie optimalisatie is het rendement van jouw marketingbudget te verhogen. Door goed te meten, optimaliseren we jouw marketingkanalen of website voor meer resultaat.

Meer over conversie optimalisatie

Concrete & transparante rapportages

Tree Online werkt altijd op basis van duidelijke doelstellingen en concrete rapportages. Wat geef je als bedrijf uit en wat komt daar voor binnen? Welke kanalen zorgen voor de meeste omzet? Hoe kunnen we de marketingmix concreet verbeteren? Geen gebakken lucht dus, maar campagnes gestuurd op ROI.

Meten = weten
meteniswetenicoon

Wat zeggen onze klanten?

avatarmalegrijs
Rick Venema – Garagepark

Tree Online verzorgd al geruime tijd de online marketing voor Garagepark. Een prettige en intensieve samenwerking, waarbij we continue op zoek gaan naar nieuwe kanalen, mogelijkheden en communicatieboodschappen om Garagepark onder de aandacht te brengen en te zorgen voor meer bezoekers en meer conversie.

avatarfemalegrijs
Mariette Boogaard – NIOW

Onze internet marketing is bij Tree Online in goede handen. Paul, Kevin en hun team zijn deskundig en zorgen ervoor dat NIOW online goed gevonden wordt. Bovendien doen ze dat op een hele prettige manier met heldere & transparante communicatie.

zwart wit logo groei&bloei
zwart wit logo garagepark
zwart wit logo logo rucanor
zwart wit logo niow
zwart wit logo erkende verhuizers
allecases knop

Web Analytics door Tree Online?

Tree Online is een ervaren en specialistisch bureau op het gebied van Web Analytics. Door het rendement en bezoekersgedrag op jouw website optimaal inzichtelijk te maken zorgen we dat vrijwel alle beslissingen kunnen worden genomen op basis van overzicht en data. Bij een nieuw Analytics account zijn wij altijd weer als een kind in een snoepwinkel, dus we kunnen niet wachten tot we voor jou aan de slag kunnen!

Kevin van Dijk – Analytics specialist

Tree Online
Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309