Online video marketing

Met video marketing brengen we jouw bedrijf onder de aandacht van een groot en gericht publiek. Het is een medium waarmee we meer beleving mee kunnen geven dan bij de traditionele online marketingkanalen. Middels video en animatie hebben we veel ruimte om jouw gewenste boodschap op een prikkelende manier over te brengen. Groot voordeel ten opzichte van TV campagnes is dat we online zeer gesegmenteerd de doelgroep bepalen en dat resultaten tot in de puntjes meetbaar zijn.

onlinevideomarketingicoon
youtubevideoicoon

Youtube video adverteren

Wanneer de video is geproduceerd, is het belangrijk om deze te tonen aan de juiste doelgroep. Youtube (tegenwoordig eigendom van Google) biedt ons hier mooie mogelijkheden voor. Op basis van bijvoorbeeld geografische of demografische gegevens, of interesses van de doelgroep tonen we de video aan een specifieke doelgroep. Nog een groot voordeel; enkele wanneer iemand een aanzienlijk deel van de video afkijkt betalen we hiervoor een vergoeding (cost per view).

MEER WETEN OVER YOUTUBE ADVERTEREN?

Bedrijfsvideo laten maken

Een vereiste voor een succesvolle online video campagne is natuurlijk een professionele en aantrekkelijke bedrijfsvideo. Tree heeft veel ervaring in het uitdenken, creëren en maken van video’s, passend bij jouw bedrijf en ingespeeld op het doel en doelgroep van de campagne. Echte beelden zijn mogelijk, maar ook (3D) animatie.

Bedrijfsvideo laten maken
bedrijfsvideoicoon
videoopsocialicoon

Video op social media

Naast Youtube is ook Social media tegenwoordig een uitstekend medium om de doelgroep te bereiken met video. Zo kunnen we video’s promoten op bijvoorbeeld LinkedIn maar vooral ook Facebook. Groot voordeel is dat we op Social media een zeer gerichte maar ook betrokken doelgroep kunnen bereiken.

MEER WETEN OVER VIDEO OP SOCIAL MEDIA?

Wat zeggen onze klanten?

avatarfemalegrijs
Diny Okkerse – Ayton

Vakmensen! Om precies te zijn: aardige, gezellige vakidioten, waarmee het erg prettig samenwerken is. Ik werk al jaren met ze samen en steeds weer weten Kevin en Paul ons te verrassen met hun analyses en voorstellen om het net weer even anders en vooral beter te doen.

avatarmalegrijs
Rick Venema – Garagepark

Tree Online verzorgd al geruime tijd de online marketing voor Garagepark. Een prettige en intensieve samenwerking, waarbij we continue op zoek gaan naar nieuwe kanalen, mogelijkheden en communicatieboodschappen om Garagepark onder de aandacht te brengen en te zorgen voor meer bezoekers en meer conversie.

zwart wit logo groei&bloei
zwart wit logo garagepark
zwart wit logo logo rucanor
zwart wit logo niow
zwart wit logo erkende verhuizers
allecases knop

Meer weten over video marketing?

Tree maakt met veel enthousiasme bedrijfsvideo’s op maat. Van brainstorm tot script, van filmen op tot locatie tot animatie. Voordeel is dat we vervolgens ook de expertise in huis hebben om jouw video online bij de juiste doelgroep te krijgen. Heb jij ideeën of plannen voor een online video campagne? Wij kunnen niet wachten om met je mee te denken!

Robert-Jan Huijben – Video specialist

Tree Online
Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309