Social media adverteren

We hoeven je niet meer uit te leggen dat Social Media hot is en een gigantische potentie biedt om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Elk zelfrespecterend bedrijf is tegenwoordig wel actief op 1 of meer van de bekende social media kanalen zoals Facebook of LinkedIn. Toch wordt er vaak nog veel te weinig resultaat gehaald uit Social Media. Tree online helpt jou om Social Media doelgericht in te zetten voor direct meer betrokkenheid, naamsbekendheid en omzet.

socialmediaicoon2
facebookicoon

Adverteren op Facebook

Facebook advertising biedt ons targeting-mogelijkheden om de doelgroep te bereiken die zelfs Google vaak niet kan bieden. Aan de hand van zeer specifieke variabalen kunnen we jouw doelgroep bereiken met een boodschap. Ook de mogelijkheden voor advertenties zijn uitgebreid en kunnen tekst, foto’s en zelfs video omvatten.

MEER OVER FACEBOOK ADVERTEREN

LinkedIn advertising

LinkedIn is het natuurlijk hét social media kanaal specifiek voor zakelijk gebruik. Qua adverteren is LinkedIn relatief prijzig, maar door de mooie targeting mogelijkheden kan het kan zeer lucratief zijn voor met name B2B bedrijven. Zo kunnen we mensen met een bepaalde functietitel, uit een bepaalde branche of zelfs werknemers van een specifiek bedrijf benaderen.

MEER WETEN OVER LINKEDIN ADVERTEREN?
linkedinicoon
googleplusicoon

Google Plus

Google Plus is tot op heden nog steeds niet het meest aansprekende social media kanaal, maar wel erg nuttig om als bedrijf goed gebruik van te maken. Google Maps en andere informatie die vaak direct in de zoekresultaten wordt getoond wordt beheerd vanuit Google Plus. Daarnaast helpt Tree je om dit kanaal optimaal in te zetten voor jouw organische vindbaarheid.

MEER WETEN OVER GOOGLE PLUS?

Wat zeggen onze klanten?

avatarfemalegrijs
Mariette van Vucht – Groei & Bloei

In korte tijd hebben we met hulp van Tree Online onze bezoekersaantallen op Groei.nl flink weten te verhogen. Ze werken snel, efficiënt, maken alles goed meetbaar. Korte lijnen en een fijne samenwerking!

avatarfemalegrijs
Mariette Boogaard – NIOW

Onze internet marketing is bij Tree Online in goede handen. Paul, Kevin en hun team zijn deskundig en zorgen ervoor dat NIOW online goed gevonden wordt. Ze verdiepen zich in ons bedrijf en in onze diensten en ontwikkelen een campagne die daarbij past. Bovendien doen ze dat op een hele prettige manier met heldere & transparante communicatie.

zwart wit logo groei&bloei
zwart wit logo garagepark
zwart wit logo logo rucanor
zwart wit logo niow
zwart wit logo erkende verhuizers
allecases knop

Samen werken aan pakkende Social Media campagnes

Tree kent de fijne kneepjes van succesvolle social media. Creatief, doelgericht en alle resultaten meetbaar en inzichtelijk. In combinatie met jouw input en kennis van de markt en de doelgroep werken we samen aan succesvolle social media campagnes.

Paul Schout – Social media specialist

Tree Online
Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309