SEO optimalisatie

Met SEO optimalisatie zorgen we voor topposities in het gratis (organische) gedeelte van de Google zoekmachine. Wanneer uw doelgroep op zoek gaat naar uw soort product of dienst, wordt uw website vertoond in de resultaten. Resultaat: meer exposure, meer bezoekers en meer conversie.

seooptimalisatieicoon
onpageseoicoon

On-page SEO

In de eerste plaats is het cruciaal is dat uw website technisch goed indexeerbaar is voor zoekmachines. Tree analyseert uw website en bepaalt op welke punten verbetering nodig is. Waar nodig optimaliseren wij factoren als de laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, de url-structuur en microdata.

Meer over On-page SEO?

SEO copywriting

Door middel van keyword-analyse bepalen we op welke relevante zoekwoorden we ons gaan richten. Deze verwerken we optimaal in de website, onder andere in de zogenaamde meta tags. Onze SEO tekstschrijver schrijft pakkende webteksten, zowel voor de bots van Google als uw daadwerkelijke bezoekers.

Meer over SEO optimalisatie
seocopywritingicoon
autoriteiticoon

Autoriteit & Linkbuilding

Google hecht veel waarde aan het feit dat een website veel verwijzingen (backlinks) krijgt van andere websites. Hierdoor gaat Google jouw website als relevanter bevinden dan de concurrentie en zal de website stijgen in de resultaten. Tree werkt alleen met geleidelijke en handmatige plaatsingen op relevante portalen. Dit is de beste manier van linkbuilden, waarmee je snel en duurzaam resultaat behaalt. Andere factoren om te werken aan autoriteit zijn content marketing & social media.

Meer weten over linkbuilding?

Wat zeggen onze klanten?

avatarmalegrijs
Rick Venema – Garagepark

Tree Online verzorgd al geruime tijd de online marketing voor Garagepark. Een prettige en intensieve samenwerking, waarbij we continue op zoek gaan naar nieuwe kanalen, mogelijkheden en communicatieboodschappen om Garagepark onder de aandacht te brengen en te zorgen voor meer bezoekers en meer conversie.

avatarmalegrijs
Jos Tobben – Kastenreus

Tree Online verzorgt voor ons o.a. SEO, SEA, website optimalisatie & Analytics. Ze zijn voor ons bedrijf een belangrijke schakel en leveren meetbare resultaten in zowel bezoekersaantallen als in conversie. Rendement is wat telt en daar slagen we in dankzij de samenwerking met Tree Online.

zwart wit logo groei&bloei
zwart wit logo garagepark
zwart wit logo logo rucanor
zwart wit logo niow
zwart wit logo erkende verhuizers
allecases knop

Jouw website hoger in Google?

“Zo snel al resultaat?” “Ik merk echt dat ik veel meer offerteaanvragen via de website krijg”. Dat zijn het soort opmerkingen waar wij het voor doen. Voor uiteenlopende bedrijven in verschillende branches hebben wij de afgelopen jaren topresultaten weten te behalen. Graag werken we ook aan jouw Google posities!
Paul Schout – SEO specialist

Tree Online
Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309