Projectomschrijving

Projectomschrijving Vacances Provence

Al bijna 15 jaar is VacancesProvence dé aanbieder van luxe vakantiewoningen in Zuid-Frankrijk. Hun specialisme ligt in het aanbieden van luxe, vrijstaande villa’s met privé-zwembad in Zuid Frankrijk, vaak direct aan zee. Dit doen zij direct via de huizeneigenaren, zonder tussenkomst van reisbureaus. Google is wellicht het grootste verkoopkanaal van VacancesProvence, zowel betaald (Adwords) als organisch (SEO). Tree Online biedt op regelmatige basis ondersteuning bij het verbeteren, herstructureren en uitbreiden van de campagnes.

vacancesprovencelogo
avatarmale
Jan Willem Vermeulen,
Eigenaar Vacances Provence
Tree Online is een erg fijn bedrijf om mee te werken. Altijd snelle respons, goede analyse. Zij hebben onze campagnes sterk kunnen finetunen!
Groei en Bloei Logo
Logo garagepark
Logo Rucanor
Logo Niow
icoon alle cases

Ook samenwerken met Tree Online?

Jouw omzet en bedrijf laten groeien door succes op Internet, dat is waar je bij ons voor aan kunt kloppen. Met jouw kennis van de markt, doelgroep en het product en onze expertise op het gehele spectrum van online marketing werken we aan de ideale marketing mix voor duurzaam online succes. Kennismaken? Wij horen graag van je!

Kevin van Dijk - Eigenaar

Kevin
Tree Online
Leeghwaterstraat 25
2811DT Reeuwijk
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309
Vacances Provence
Was dit artikel nuttig voor je?