Projectomschrijving

Projectomschrijving Rucanor

Voor veel mensen heeft Rucanor geen introductie nodig, Rucanor is een oer-Hollands bedrijf en al sinds 1956 produceren zij een breed assortiment aan sportartikelen. Rucanor producten worden door meer dan 3000 winkeliers in Europa verkocht en men heeft eigen verkoopkantoren in België, Duitsland en Engeland, een ruim distributiecentrum in Moerdijk, een inkoopkantoor in Hongkong en exporteert naar meer dan 35 landen.

Online marketing campagne

Recentelijk is Rucanor overgegaan tot directe verkoop via de eigen website. Een nieuw proces en een mogelijkheid welke bij de consument onder de aandacht gebracht diende te worden. Een nieuwe webshop is gelanceerd en daarbij zorgen wij voor optimale vindbaarheid en conversie. De website is volledig seo geoptimaliseerd en we zetten verschillende CPC campagnes in zoals Adwords Search, Remarketing en Google Shopping. Daarnaast worden alle processen en resultaten gemonitord middels Web Analytics.

rucanorlogo
avatarmale
Martijn Nelissen,
Eigenaar Rucanor
Ik heb Tree Online leren kennen als een ambitieuze, kundige en no-nonsense club. Zij leven zich goed in in de klant, in ons geval in het merk. Hun aanpak is resultaatgericht en volgens een sterk kostenbudget.
Groei en Bloei Logo
Logo garagepark
Logo Rucanor
Logo Niow
icoon alle cases

Ook samenwerken met Tree Online?

Jouw omzet en bedrijf laten groeien door succes op Internet, dat is waar je bij ons voor aan kunt kloppen. Met jouw kennis van de markt, doelgroep en het product en onze expertise op het gehele spectrum van online marketing werken we aan de ideale marketing mix voor duurzaam online succes. Kennismaken? Wij horen graag van je!

Paul Schout - Eigenaar

Paul Schout eigenaar
Tree Online
Leeghwaterstraat 25
2811DT Reeuwijk
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309
Rucanor
Was dit artikel nuttig voor je?