Projectomschrijving

Projectomschrijving Provimi

Al vanaf de jaren ’30 is Provimi (in 2011 overgenomen door het Amerikaanse Cargill) toonaangevend in de internationale diervoederindustrie. Als ontwikkelaar en producent van diervoer en aanverwante producten leveren zij inmiddels aan handelaren, mengvoerindustrie en boeren in meer dan 100 verschillende landen.

Samen met Provimi hebben wij gewerkt aan een webshop waarin melkveehouders direct online voer kunnen bestellen voor koeien, schapen en paarden. Om de doelgroep te bereiken zetten we onder andere SEO, Google Adwords en E-mail marketing in.

provimilogo
avatarmale
Bart Veen,
Marketing-communicatie Cargill Provimi
Tree Online heeft ons geholpen met het uitdenken en promoten van een nieuw online verkoopkanaal. Het is een jonge en gedreven organisatie met echte experts in hun vakgebied. Communicatie is prettig, persoonlijk en betrokken.
Groei en Bloei Logo
Logo garagepark
Logo Rucanor
Logo Niow
icoon alle cases

Ook samenwerken met Tree Online?

Jouw omzet en bedrijf laten groeien door succes op Internet, dat is waar je bij ons voor aan kunt kloppen. Met jouw kennis van de markt, doelgroep en het product en onze expertise op het gehele spectrum van online marketing werken we aan de ideale marketing mix voor duurzaam online succes. Kennismaken? Wij horen graag van je!

Kevin van Dijk - Eigenaar

Kevin van Dijk eigenaar
Tree Online
Leeghwaterstraat 25
2811DT Reeuwijk
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309
Provimi
Was dit artikel nuttig voor je?