Projectomschrijving

Projectomschrijving NIOW

NIOW is een taleninstituut gericht op taal- en schrijftrainingen. Deze trainingen geven zij op verschillende locaties verspreid over Nederland, of incompany. NIOW biedt veel verschillende mogelijkheden. De trainingen worden vrijwel voor iedere gewenste taal gegeven en kunnen zowel privé, in groepsverband, online of via in-company trajecten worden gevolgd.

Uitdaging is dus om al deze verschillende mogelijkheden goed onder de aandacht te brengen en vindbaar te maken onder de juiste doelgroep. Alpha Solutions werkt al geruime tijd prettig en succesvol samen met NIOW. Met SEO en zoekwoordenadvertenties zorgen we voor optimale vindbaarheid in de Google zoekmachine. We zetten banners in voor remarketing en gebruiken Facebook adverteren voor specifieke targeting in bepaalde cursusgebieden.

niowlogo
avatar female
Mariette Boogaard,
NIOW
Onze internet marketing is bij Tree Online in goede handen. Paul, Kevin en hun team zijn deskundig en zorgen ervoor dat NIOW online goed gevonden wordt. Ze verdiepen zich in ons bedrijf en in onze diensten en ontwikkelen een campagne die daarbij past. Daarbij zorgen ze voor de juiste zoektermen, de techniek en voor alle extra’s! Bovendien doen ze dat op een hele prettige manier met heldere & transparante communicatie.
Groei en Bloei Logo
Logo garagepark
Logo Rucanor
Logo Niow
icoon alle cases

Ook samenwerken met Tree Online?

Jouw omzet en bedrijf laten groeien door succes op Internet, dat is waar je bij ons voor aan kunt kloppen. Met jouw kennis van de markt, doelgroep en het product en onze expertise op het gehele spectrum van online marketing werken we aan de ideale marketing mix voor duurzaam online succes. Kennismaken? Wij horen graag van je!

Kevin van Dijk - Eigenaar

Kevin
Tree Online
Leeghwaterstraat 25
2811DT Reeuwijk
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309
NIOW
Was dit artikel nuttig voor je?