Projectomschrijving

Projectomschrijving Kastenreus

Kastenreus is de grootste online aanbieder van kasten. In de webshop verkopen zij uitlopende kasten, van vitrinekasten tot boekenkasten. Door hun bedrijfsmodel kunnen zij kwaliteitskasten aanbieden voor bodemprijzen. Tree Online werkt als sinds de start samen met Kastenreus op het gebied van online marketing. Met SEO hebben wij gezorgd voor optimale vindbaarheid op diverse relevante zoekwoorden. Daarnaast doen we een stuk Google Adwords Search (zoekwoordenadvertenties), Remarketing met banners en een campagne in Google Shopping.

kastenreuslogo
avatarmale
Jos Tobben,
Kastenreus
Wij hebben in Tree Online een volwaardige business partner waar wij al geruime tijd een duurzame relatie mee hebben. Tree Online verzorgt voor ons o.a. SEO, SEA, website optimalisatie, analytics enz. Ze zijn voor ons bedrijf een belangrijke schakel en leveren meetbaar betere resultaten in zowel bezoekersaantallen als in conversie. Rendement is wat telt en daar slagen we in dankzij de samenwerking met Tree Online.
Groei en Bloei Logo
Logo garagepark
Logo Rucanor
Logo Niow
icoon alle cases

Ook samenwerken met Tree Online?

Jouw omzet en bedrijf laten groeien door succes op Internet, dat is waar je bij ons voor aan kunt kloppen. Met jouw kennis van de markt, doelgroep en het product en onze expertise op het gehele spectrum van online marketing werken we aan de ideale marketing mix voor duurzaam online succes. Kennismaken? Wij horen graag van je!

Paul Schout - Eigenaar

Paul Schout eigenaar
Tree Online
Leeghwaterstraat 25
2811DT Reeuwijk
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309
Kastenreus
Was dit artikel nuttig voor je?