Projectomschrijving

Projectomschrijving Groei & Bloei

Groei & Bloei is het grootste tijdschrift over tuinen en tuinieren. Daarnaast is het ook de leukste groenvereniging van Nederland met 146 afdelingen die door het hele land, evenementen, workshops en cursussen geven.

Naamsbekendheid & nieuwe leden

Samen met Groei & Bloei werkt Tree Online door middel van verschillende online marketing kanalen aan het verder vergroten van de naamsbekendheid en het ledenbestand. Dit doen we onder andere door de organische vindbaarheid van de website te verbeteren (SEO), zoekwoordenadvertenties in Google Adwords search en Remarketing met banners. Daarnaast doen we via Facebook Ads succesvolle introductie-acties.

groeienbloeilogohover
avatarfemale
Mariette van Vucht
Groei & Bloei
In korte tijd hebben we met hulp van Tree Online onze bezoekersaantallen op groei.nl flink weten te verhogen. Ze werken snel, efficient, maken alles goed meetbaar. Korte lijnen en heel prettige samenwerking!
Groei en Bloei Logo
Logo garagepark
Logo Rucanor
Logo Niow
icoon alle cases

Samen voor online duurzame groei?

Jouw omzet en bedrijf laten groeien door succes op Internet, dat is waar je bij ons voor aan kunt kloppen. Met jouw kennis van de markt, doelgroep en het product en onze expertise op het gehele spectrum van online marketing werken we aan de ideale marketing mix voor duurzaam online succes. Kennismaken? Wij horen graag van je!

Kevin van Dijk - Eigenaar

Kevin van Dijk eigenaar
Tree Online
Leeghwaterstraat 25
2811DT Reeuwijk
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309
Groei & Bloei
Was dit artikel nuttig voor je?