Projectomschrijving

Projectomschrijving Garagepark

Garagepark is een snel groeiende organisatie, gericht op het verhuren en verkopen van garageboxen. In relatief korte tijd zijn zij gegroeid tot 7 locaties verspreid over Nederland; Almere, Lelystad, Uithoorn, Zeewolde, Nieuwegein, Purmerend en Wateringen / Den Haag. Daarbij zijn zij nog lang niet uitgegroeid en liggen er alweer plannen voor Garageparken op nieuwe toplocaties.

garageparklogo
avatarmale
Rick Venema,
Garagepark
Tree Online verzorgd al geruime tijd de online marketing voor Garagepark. Een prettige en intensieve samenwerking, waarbij we continue op zoek gaan naar nieuwe kanalen, mogelijkheden en communicatieboodschappen om Garagepark onder de aandacht te brengen en te zorgen voor meer bezoekers en meer conversie.
Groei en Bloei Logo
Logo garagepark
Logo Rucanor
Logo Niow
icoon alle cases

Ook samenwerken met Tree Online?

Jouw omzet en bedrijf laten groeien door succes op Internet, dat is waar je bij ons voor aan kunt kloppen. Met jouw kennis van de markt, doelgroep en het product en onze expertise op het gehele spectrum van online marketing werken we aan de ideale marketing mix voor duurzaam online succes. Kennismaken? Wij horen graag van je!

Paul Schout - Eigenaar

Paul Schout eigenaar
Tree Online
Leeghwaterstraat 25
2811DT Reeuwijk
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309
Garagepark
Was dit artikel nuttig voor je?