Projectomschrijving

Projectomschrijving Erkende Verhuizers

Branche Organisatie voor Erkende Verhuizers voert een tweetal branchekeurmerken. Ongeveer 70% van alle professionele Nederlandse verhuizers zijn gecertificeerd Erkende Verhuizers, op basis van periodiek objectief getoetste eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Branchekeurmerk Erkende Projectverhuizers (PPV) bedient specifiek de markt voor grootschalige, risicovolle en complexe verhuizingen van kantoren, bedrijven en instellingen en stelt aanvullende kwaliteitseisen. Doel van beide branchekeurmerken is om de klant te helpen bij het vinden van een betrouwbare en deskundige verhuisspecialist voor zijn verhuisvraagstuk.

Online marketing campagnes

Tree Online verzorgt de online marketing campagnes voor beide labels. Belangrijk is dat we zorgen voor sterke vindbaarheid in de verschillende regio’s waar de verhuisbedrijven actief zijn. Dit doen wij door middel van SEO, Adwords zoekwoordenadvertenties en banners in het Google Display Netwerk.

erkendeverhuizerslogo
avatarmale
Anton Vis,
Erkende Verhuizers - PPV
Tree Online verzorgt al geruime tijd de online marketing voor PPV en sinds enkele maanden ook voor Erkende Verhuizers. Een prettige en intensieve samenwerking, waarbij we als opdrachtgever verwachten dat onze leverancier continue en proactief op zoek gaat naar nieuwe kanalen, mogelijkheden en communicatieboodschappen om de beide branchekeurmerken onder de aandacht te brengen en te zorgen voor meer bezoekers en meer conversie. Zo dragen wij bij aan elkaars succes.
Groei en Bloei Logo
Logo garagepark
Logo Rucanor
Logo Niow
icoon alle cases

Ook samenwerken met Tree Online?

Jouw omzet en bedrijf laten groeien door succes op Internet, dat is waar je bij ons voor aan kunt kloppen. Met jouw kennis van de markt, doelgroep en het product en onze expertise op het gehele spectrum van online marketing werken we aan de ideale marketing mix voor duurzaam online succes. Kennismaken? Wij horen graag van je!

Paul Schout - Eigenaar

Paul Schout eigenaar
Tree Online
Leeghwaterstraat 25
2811DT Reeuwijk
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309
Erkende Verhuizers
Was dit artikel nuttig voor je?