Projectomschrijving

Projectomschrijving BeenInAsia

BeenInAsia is een reiswebsite voor Zuidoost Azie, met als unieke USP de mogelijkheid om tot in de puntjes jouw ideale reis zelf samen te stellen. Vanaf de start heeft Tree met veel plezier ondersteuning geboden bij de ontwikkeling van de website en bijhorende online marketing. Zo werken we met SEO, Google Adwords Search, remarketing & Facebook aan het binnenhalen van relevante websitebezoekers. Daarnaast adviseren we door middel van oa Web Analytics over het optimaliseren van de resultaten (conversie optimalisatie) en nieuwe mogelijkheden voor de website.

beeninasialogo
avatar female
Carla Reijnders,
eigenaar van BeenInAsia
BeenInAsia is 2 jaar geleden gestart. Wij zijn een online reisspecialist voor Zuidoost Azië. Vanaf de voorbereidingen heeft Tree Online meegedacht en hebben we – samen met de webontwikkelaar – de website opgebouwd. Het persoonlijke contact en het inlevingsvermogen in een opstartende onderneming heeft goed bijgedragen aan een mooi resultaat. Uiteraard heeft SEO hierin een hele belangrijkse rol en is Tree hierin leidend. Ik wil me zelf vnl. bezig houden met de inhoud van mijn bedrijfje. Paul en Kevin zijn altijd behulpzaam en houden me scherp. In een sterk competitieve markt als de reiswereld is het simpelweg hard werken om je doel te bereiken, maar met focus op de lange termijn, het testen van nieuwe middelen, die Tree daarbij steeds aanreikt zien we een sterk opgaande lijn in de resultaten.
Groei en Bloei Logo
Logo garagepark
Logo Rucanor
Logo Niow
icoon alle cases

Ook samenwerken met Tree Online?

Jouw omzet en bedrijf laten groeien door succes op Internet, dat is waar je bij ons voor aan kunt kloppen. Met jouw kennis van de markt, doelgroep en het product en onze expertise op het gehele spectrum van online marketing werken we aan de ideale marketing mix voor duurzaam online succes. Kennismaken? Wij horen graag van je!

Kevin van Dijk - Eigenaar

Kevin
Tree Online
Leeghwaterstraat 25
2811DT Reeuwijk
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309
Been in Asia
Was dit artikel nuttig voor je?