Projectomschrijving

Projectomschrijving Ayton

Ayton is een toonaangevend en innovatief bedrijf wat al jarenlang slimme oplossingen biedt voor planningsvraagstukken in de  Zorg, Welzijn en Kinderopvang. Dit doen zij door middel van consultancy en diverse software oplossingen voor bijvoorbeeld capiciteitsplanning, roosterplanning en flexplanning.

Een innovatief bedrijf waarmee het prettig samenwerken is. Zij staan open om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online advertising uit te proberen en direct in te spelen op kansen. Om Ayton als bedrijf of specifieke producten van Ayton onder de aandacht te brengen hebben we campagnes gedaan in onder andere LinkedIn, Youtube en Google Adwords. Daarnaast werken we met SEO aan topposities in het organische gedeelte van Google.

aytonlogo
avatar female
Diny Okkerse,
Marketing-communicatie adviseur
Vakmensen! Om precies te zijn: aardige, gezellige vakidioten, waarmee het erg prettig samenwerken is. Nu is het vakidioten eigen om wat chaotisch georganiseerd te zijn, maar dat is ze vergeven, omdat ze je met hun kennis van ‘de hogere googlekunde’ helpen om de online exposure sterk te verbeteren. Adwords, SEO en Linkbuilding heet het, maar vakmanschap is wat er geboden wordt. Ik werk al jaren met ze samen en steeds weer weten Kevin en Paul ons te verrassen met hun analyses en voorstellen om het net weer even anders en vooral beter te doen.
Groei en Bloei Logo
Logo garagepark
Logo Rucanor
Logo Niow
icoon alle cases

Ook samenwerken met Tree Online?

Jouw omzet en bedrijf laten groeien door succes op Internet, dat is waar je bij ons voor aan kunt kloppen. Met jouw kennis van de markt, doelgroep en het product en onze expertise op het gehele spectrum van online marketing werken we aan de ideale marketing mix voor duurzaam online succes. Kennismaken? Wij horen graag van je!

Kevin van Dijk - Eigenaar

Kevin
Tree Online
Leeghwaterstraat 25
2811DT Reeuwijk
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309
Ayton
Was dit artikel nuttig voor je?