Google Display adverteren

Doelgericht adverteren voor exposure, relevante websitebezoekers en nieuwe klanten. Het Google Display Netwerk bestaat uit miljoenen websites en Apps waar we advertenties onder de aandacht kunnen brengen van jouw doelgroep. Tekstadvertenties, video's, maar voornamelijk banners. Tree Online heeft als Google Partner jarenlange ervaring in succesvolle displaycampagnes.

googledisplaynetwerkicoon
gerichtadverterenicoon

Gericht adverteren

Kleine websites tot grote bekende websites als Nu.nl, AD.nl of Weeronline.nl reserveren ruimte voor Google Ads. Aan de hand van surfgedrag, interesses, onderwerpen of demografische gegevens tonen we op deze ruimte banners aan de juiste doelgroep. Het grote bereik en de specifieke targeting-mogelijkheden, maken het een zeer efficiënte manier van adverteren. We betalen een kleine vergoeding per 1000 views (CPM) of alleen wanneer iemand daadwerkelijk op de advertentie klikt (CPC).

Ook gericht adverteren?

Aansprekende banners

Om de aandacht te trekken van de doelgroep en het doel te bereiken van de campagne, werken we met pakkende, aantrekkelijke banners passend bij jouw huisstijl. Soms met stilstaand beeld (statisch), vaak met animatie (dynamisch). De banners worden gecreëerd in verschillende formaten (Leaderboard, Skyscraper, Full banner), zo pakken we optimale vertoningen op uiteenlopende websites.

Meer weten over banner creatie?
aansprekendebannersicoon
remarketingdisplayicoon

Remarketing Display

Met Remarketing (of Retargeting) is het mogelijk om interessante bezoekers die al eens op jouw website zijn geweest, opnieuw te benaderen. Dit biedt ons eindeloze mogelijkheden. Zo kunnen we bezoekers die lang op de website zijn geweest maar geen resultaat hebben opgeleverd, een specifieke aanbieding doen. Of mensen die al eens wat hebben gekocht in jouw webshop benaderen rond een gelegenheid als vaderdag of kerst.

Meer weten over remarketing?

Wat zeggen onze klanten?

avatarmalegrijs
Martijn Nelissen – Rucanor

Ik heb Tree Online leren kennen als een ambitieuze, kundige en no-nonsense club. Zij leven zich goed in in de klant, in ons geval in het merk. Hun aanpak is resultaatgericht en volgens een sterk kostenbudget.

avatarfemalegrijs
Diny Okkerse – Ayton

Vakmensen! Om precies te zijn: aardige, gezellige vakidioten, waarmee het erg prettig samenwerken is. Ik werk al jaren met ze samen en steeds weer weten Kevin en Paul ons te verrassen met hun analyses en voorstellen om het net weer even anders en vooral beter te doen.

zwart wit logo groei&bloei
zwart wit logo garagepark
zwart wit logo logo rucanor
zwart wit logo niow
zwart wit logo erkende verhuizers
allecases knop

Samen werken aan succesvolle Display campagnes

Wij zetten onze expertise en ervaring in om sterke campagnes op te zetten. Daarbij is jouw kennis van het bedrijf, de markt en de doelgroep echter onmisbaar. Samen komen we gegarandeerd tot doelgerichte en succesvolle Display campagnes. Rico van Vuuren – Google Display Specialist

Tree Online
Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309