SEO2019-03-19T16:11:47+00:00

SEO optimalisatie

Topposities in het gratis gedeelte van Google

Search Engine Optimization. Jouw site bovenaan in Google. Het levert prachtige resultaten op. Meer zichtbaarheid, meer bezoekers, meer resultaat.

We doen het al jaren, een vakgebied wat steeds veranderd waardoor ook wij ons steeds opnieuw uit moeten vinden. Met succes gelukkig! Graag helpen we ook jou aan die felbegeerde topposities.

  • Bovenaan in Google

  • Website optimalisatie & linkbuilding

  • Ervaren SEO specialisten

Vraag offerte aan

Effectieve SEO strategie

Afgestemd op jouw website, doelgroep, concurrentie en wensen

Gratis SEO groeiscan

Technische website optimalisatie

In de eerste plaats is het cruciaal is dat jouw website technisch goed indexeerbaar is voor zoekmachines. Wij analyseren dit en bepalen op welke punten verbetering nodig is. Dat kan gaan om punten als de laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, de url-structuur en microdata.

De juiste keywords, de juiste teksten

Met onze tools kunnen we precies zien welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt en hoe vaak ze dat doen. Samen kiezen we welke termen we ons op richten.

Deze verwerken we optimaal in de website, onder andere in de zogenaamde meta tags. Onze SEO tekstschrijver schrijft pakkende webteksten. Voor de bots van Google, maar natuurlijk ook voor jouw daadwerkelijke bezoekers.

Autoriteit & Linkbuilding

Wanneer Google je indexeert op bepaalde keywords, moeten we natuurlijk bewijzen dat jij relevanter bent dan de concurrent. Google bepaalt dit op basis van de kwaliteit van van je website en content, social media activiteit, maar nog steeds voornamelijk door het feit dat een website veel verwijzingen (backlinks) krijgt vanaf andere websites.

Wij gaan hieraan werken door middel van linkbuilding, We doen dit met geleidelijke en handmatige plaatsingen op relevante sites.

Aantoonbare resultaten en tevreden klanten

Geen marketingpraat en vergadercultuur maar hard werken en leveren, iedere dag weer.

Bekijk team

DLT Media – Abdul Faizy

Al jaren maken wij gebruik van de diensten van Tree Online. De samenwerking heeft ons nieuwe inzichten gegeven in de mogelijkheden op het gebied van onlinemarketing. Het team van Tree Online denkt goed mee om onze online sales te vergroten.

Kortom, door hun jarenlange ervaring, betrouwbaarheid, en deskundigheid is dit voor ons bij uitstek het juiste bedrijf om mee samen te werken.

Hundepool kliniek

Via mond op mond reclame terecht gekomen bij Tree Online. Van beide kanten een nieuwe uitdaging. Voor ons door het starten van een nieuw bedrijf voor Tree Online de eerste keer SEO voor een cosmetisch bedrijf.

Wat voor ons absoluut pluspunten zijn is hun doorzettingsvermogen hun enthousiasme hun ideeën en het meedenken voor nog betere resultaten. Kortom echt aan aanrader!

Jouw website hoger in Google?

“Zo snel al resultaat?” “Ik merk echt dat ik veel meer offerteaanvragen via de website krijg”.

Dat zijn het soort opmerkingen waar wij het voor doen. Voor uiteenlopende bedrijven in verschillende branches hebben wij de afgelopen jaren topresultaten weten te behalen. Graag werken we ook aan jouw Google posities!

  • Topposities in Google op relevante zoektermen

  • Rapportages op basis van keiharde data

  • Google Certified partner

  • 10 jaar+ ervaring met SEO optimalisatie

  • Betrokken en persoonlijk

Liever adverteren in Google?

Wij doen ook aan:

Google Ads
Direct hoog in Google

Google Shopping
Meer verkoop uit jouw webwinkel

Adverteren in China
Voet aan de grond in een megamarkt