Conversie optimalisatie

Veel verkeer op een website is positief, maar wanneer bezoekers snel of gelijk wegklikken is het weinig waard. Belangrijk is om te stellen welke online doelen (conversies) jouw website heeft. Dit kunnen verkopen zijn in de webshop, maar ook nieuwsbriefinschrijvingen of aangevraagde offertes. Vervolgens is het zaak goed te meten in welke mate conversies behaald worden en waar nodig bij te sturen. Dit proces noemen we conversie optimalisatie.

conversieoptimalisatiemainicoon
a&b-testicoon

Optimalisatie van de website

Om jouw website te optimaliseren maken we deze tot in detail meetbaar. Vanuit data en overzicht brengen wij in kaart hoe bezoekers zich gedragen en waar we wellicht verbeteringen kunnen treffen. Daarnaast kunnen we ook specifieke testen uitvoeren, denk aan een A/B test waarbij we twee versies van een webpagina tegen elkaar af zetten.
Meer over website optimalisatie?

Optimalisatie van de marketing mix

Door de website en conversies goed meetbaar te maken krijgen we inzichtelijk hoe jouw marketingkanalen renderen. Welke kanalen zorgen voor de beste bezoekers en meeste omzet? Hoeveel wordt er bijvoorbeeld uitgegeven aan Social Media of Google Adwords en wat levert dat precies op? Op basis van deze resultaten kunnen we jouw marketing mix beheersen en optimaliseren.
Online marketing mix verbeteren?
Online marketing mix

Wat zeggen onze klanten?

avatarmalegrijs
Rick Venema – Garagepark

Tree Online verzorgd al geruime tijd de online marketing voor Garagepark. Een prettige en intensieve samenwerking, waarbij we continue op zoek gaan naar nieuwe kanalen, mogelijkheden en communicatieboodschappen om Garagepark onder de aandacht te brengen en te zorgen voor meer bezoekers en meer conversie.

avatarmalegrijs
Jos Tobben – Kastenreus

Tree Online verzorgt voor ons o.a. SEO, SEA, website optimalisatie & Analytics. Ze zijn voor ons bedrijf een belangrijke schakel en leveren meetbare resultaten in zowel bezoekersaantallen als in conversie. Rendement is wat telt en daar slagen we in dankzij de samenwerking met Tree Online.

zwart wit logo groei&bloei
zwart wit logo garagepark
zwart wit logo logo rucanor
zwart wit logo niow
zwart wit logo erkende verhuizers
allecases knop

Meer rendement uit jouw website?

Door de jaren heen hebben wij uiteenlopende websites en webshops geholpen aan meer bezoekers, maar vooral aan meer resultaat (conversie). Onze samenwerking is altijd gebaseerd op concrete doelstellingen en resultaten. Graag ondersteunen we jou ook in het verhogen van het rendement van jouw website.

Kevin van Dijk – Conversie specialist

Kevin
Tree Online
Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309