Alpha Solutions wordt Tree Online

Van 2 jonge freelancers tot een ervaren en specialistisch online marketing bureau met respectabele klanten. Het werd wat ons betreft hoog tijd voor een nieuwe website en een nieuwe naam. Alpha Solutions verandert in Tree Online!

Zo’n 4 jaar geleden besloten Kevin en ik (Paul) onze krachten te bundelen en werd de VOF Alpha Solutions een feit. We begonnen met een eigen website en kregen deze al vrij snel bovenaan in Google op allerlei zoektermen.

Zo druppelden al direct de eerste aanvragen binnen en aan de keukentafel in Reeuwijk of op mijn balkon in Scheveningen bouwden we onze eerste website en bedienden we onze eerste klanten. De combinatie van Kevin zijn cijfermatige en analytische vermogen en mijn creatieve en strategische vermogen bleek een goede. Verder is die Kevin best een aardige knul en zijn we naast collega’s ook goede vrienden geworden.

Een superteam

Inmiddels is ons team uitgebreid met 2 nieuwe superkrachten, Rico & Marloes. Beide begonnen als stagiaires, zijn zij naadloos overgaan tot vaste waardes en niet meer weg te denken bij Alpha Solutions, euh, Tree Online.

Rico is van origine designer en verzorgt dus onder andere de banners & landingspagina’s voor campagnes. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in Google Analytics, Remarketing & Google Shopping.

kuma treeonline profielMarloes is een echte expert in alle aspecten van Google Adwords. Zij heeft inmiddels al 4 officiële Google certificaten achter haar naam (Adwords Fundementals, Advanced Display, Youtube & Advanced Search).

Daarbij hebben we Robert-Jan als vaste freelancer voor alles wat met Video en Youtube te maken heeft en hebben we momenteel Boy stage lopen die zich voornamelijk bezig houdt met SEO. En Kuma natuurlijk niet te vergeten. De bedrijfspoedel van Kevin waar we allemaal stiekem helemaal gek op zijn.

Eindelijk een nieuwe naam & website

Nieuwe klanten, nieuwe diensten, nieuwe processen, nieuwe werknemers. Op een gegeven moment heb je het gevoel dat een ooit snel verzonnen naam en een wat verouderde website drastisch aan vernieuwing toe zijn. Maar laat dat nou opvallend lastig zijn voor een bureau dat zelf altijd een woordje klaar heeft over hoe mensen hun website & marketing moeten aanpakken….

De nieuwe naam is dus Tree Online geworden. We kunnen er natuurlijk een heel mooi lang verhaal over houden met onze paarse broek aan, maar vinden het vooral een toffe naam die lekker bekt. Oke, toch stiekem even kort dan. Ons streven is altijd samen met onze klanten online groeien. Een zaadje planten en door middel van effectieve online marketing campagnes duurzame groei realiseren. Van zaadje tot boom. Tree. Online. Dat idee.

De nieuwe website is lang aan gewerkt. Over gebrainstormd. Gediscussieerd. Dit is in ieder geval het resultaat. Wij zijn er erg tevreden mee.

Wat vind jij van de nieuwe naam en website? Reacties en feedback onder dit bericht zijn natuurlijk meer dan welkom!

Alpha Solutions wordt Tree Online!
Was dit artikel nuttig voor je?

About the Author:

Paul Schout - Eigenaar
Rustagg. Paul houdt van reizen & zijn achtertuin, het Scheveningse strand. Maar alleen als het kan binnen de planning. Want Paul is naast een ervaren online marketeer dé projectmanager bij Tree. Grote lijnen uitzetten. Processen optimaliseren. Deadlines bewaken. Verbeteren. Dat is de aard van het beestje. Specialismen: SEO, SEA, Social Media

3 Reacties

  1. dennis 14 oktober 2015 at 18:03 - Reply

    Gaaf!! Goed bezig!

  2. Fedelta Media 14 oktober 2015 at 20:03 - Reply

    Geweldig! Congrats guys 😉

  3. Adri 16 oktober 2015 at 09:46 - Reply

    Dat worden mooie jaarringen!

Reageer

Shares