Adverteren in China

China groeit en daarmee het toerisme, de Chinese investeringen in Europa en de vraag naar Europese producten. Grote kansen dus voor het Nederlandse bedrijfsleven, maar de juiste doelgroep bereiken in dit gigantische en complexe land blijkt in de praktijk voor bedrijven niet eenvoudig. Heb jij een bedrijf, dienst of product wat je in China onder de aandacht wil brengen? Wij helpen jou hierbij! We doen dit bijvoorbeeld door inzet van zoekmachine marketing in Baidu, Social Mediakanalen als Weibo of het verkoopkanaal Taobao. Daarnaast kunnen wij je helpen met het opzetten van een doeltreffende Chinese website of webshop.

chinamainicoon
adverteren in china

Boots on the ground

Aan de hand van jouw wensen en doelstellingen bepalen we ons plan van aanpak en de geschikte online marketingmix. Een cruciaal voordeel van het gehele proces is dat we beschikken over een vaste partner in China. Een Nederlandse online marketing partij gevestigd in China die de Chinese taal spreekt en helpt om de benodigde documenten op te maken en in te dienen. Een Chinese website is noodzakelijk. Wanneer je deze niet hebt, ontwikkelt Tree Online een aantrekkelijke website voor de Chinese markt, inclusief Chinese copywriting.
Meer weten over hoe het werkt?

Baidu; dé zoekmachine van China

In China is niet Google maar Baidu de grootste zoekmachine. Baidu heeft in China ongeveer 80 procent van de online zoekmarkt in handen en heeft dus een gigantisch bereik. Door middel van Baidu SEO optimalisatie, maar ook met Baidu PPC, een vergelijkbaar kanaal als Google Adwords, zorgen we dat jouw website bovenaan komt in de zoekresultaten. Dit zorgt voor vindbaarheid, relevante websitebezoekers en omzet. De prestaties en het bezoekersgedrag op jouw website meten en rapporteren we door middel van Baidu Analytics.
Meer weten over baidu advertising?
baidu-icoon
taobao-icoon

Verkopen via Taobao

Wanneer je producten wilt verkopen in China, is Taobao hét kanaal. Van kleding tot speelgoed en van meubels tot elektronica, zo'n 70 procent van alle online aankopen in China worden via Taobao gedaan. Een account op Taobao is gratis en wereldwijd te gebruiken. De enige vereiste is een Alipay account om veilig betaalverkeer mogelijk te maken voor zowel de koper als verkoper. Wij ondersteunen je met het opzetten, beheren en optimaliseren van het account, met als doel: zoveel mogelijk verkoop!
Meer weten over Taobao?

Social media in China

De bij ons grote Social Mediakanalen als Twitter en Facebook zijn in China door de overheid geblokkeerd. Kanalen als WeChat (Weixin) of Weibo zijn de populaire Chinese varianten met beide meer dan 500 miljoen gebruikers. Dit zijn bij uitstek kanalen om in contact te treden met jouw doelgroep en de naamsbekendheid te vergroten. Tree Online is ervaren in het opzetten en succesvol inzetten van Chinese Social Mediakanalen. Wij bereiken jouw doelgroep met de juiste communicatieboodschap.
Meer weten over social media in china?
wechat weibo
Groei en Bloei Logo
Logo garagepark
Logo Rucanor
Logo Niow
icoon alle cases

Adverteren in China?

Er liggen online in China grote kansen voor Nederlandse bedrijven. Zonder kennis van de taal of iemand ter plaatse is het echter een vrij lastige onderneming. Robert, een ex-medewerker van Tree en een ervaren online marketeer is verhuisd naar China en is nu onze vaste partner om dit proces te versoepelen. Op deze manier zetten wij succesvolle online marketing campagnes op en helpen wij bedrijven voet aan de grond te krijgen in China.

Robert Stam - China specialist

Robert Stam china specialist
Tree Online
Bredewater 16
2715 CA Zoetermeer
IBAN: NL84 KNAB 02551273 08
BTW: 851339207B01
KVK: 54527309